Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 16:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dan Stevens musel natočiť svoje scény v Beauty and the Beast dvakrát. Najprv v spoločnosti ostatných hercov a neskôr aj pri zaznamenávaní tváre

FILMY A SERIÁLY BEAUTY AND THE BEAST
Uložiť Uložené

Na úspechu snímky Kráska a zviera sa vo veľkej miere podieľal aj predstaviteľ hlavnej mužskej úlohy. Presvedčiť sa môžete vo videu zo zákulisia natáčania.

Režisér Bill Condon to pri natáčaní hraného remaku Beauty and the Beast rozhodne nemal ľahké. Nielenže sa musel aspoň priblížiť kvalitám milovanej animovanej klasiky z deväťdesiatych rokov, ale čakala ho aj úloha vytvoriť čo najlepšie spracovanie Beasta. Nuž, podľa celosvetových tržieb, ktoré sa momentálne pohybujú nad hranicou 1,2 miliardy dolárov, môžeme skonštatovať, že sa mu to podarilo na jednotku. Na tomto úspechu sa ale výrazne podieľal aj herec Dan Stevens, známy z nedávneho X-Men seriálu Legion.

Ako sa môžete presvedčiť v nižšie priloženom videu zo zákulisia natáčania, Stevens zvládol všetky scény svojej postavy celkom sám, pričom natočený materiál sa do finálnej podoby neskôr spracoval prostredníctvom počítačov. Tým to však ani zďaleka neskončilo. Po nociach sa totiž pred kameru vracal opäť, aby boli zaznamenané aj tie najdrobnejšie výrazy v jeho tvári. Mimochodom, rovnakú technológiu používal aj Brad Pitt pri nakrúcaní Fincherovej snímky The Curious Case of Benjamin Button. Zašli ste na Krásku a zviera do kina? A ako na vás snímka zapôsobila?

Domov
Zdieľať
Diskusia