Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Potetovaný poľský MMA bojovník zničil súpera za 16 sekúnd. Presne mierený pravý hák mu už nedovolil postaviť sa späť na nohy

ŠPORT CONOR MCGREGOR POĽSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V Poľsku sa bojovníci počas svojho súboja vôbec nešetrili.

Súboje MMA patria v posledných rokoch medzi tie najsledovanejšie a inak na tom nie sú ani naši poľskí bratia, ktorí v rámci podujatia KSW: Colloseum pred pár hodinami privítali aj majstrovský súboj o titul v ťažkej váhe medzi Fernandom Rodriguesom Jr a domácim Marcinom Różalskim. Očakávaný súboj mal aspoň na papieri favorita v podobe Fernanda Rodriguesa, lenže 38-ročný Poliak sa nechcel vzdať bez boja a napokon to dopadlo ešte oveľa lepšie, ako mohol očakávať. Súboj síce nebol taký rýchly, ako keď Conor McGregor vybavil Joseho Alda za neuveriteľných 13 sekúnd, ale Marcinovi to trvalo len o 3 viac a bolo to rovnako efektné aj efektívne. Ihneď po začiatku zápasu sa do seba obaja kohúti agresívne pustili a vymenil si niekoľko kopov, avšak strata stability a hlava na zlom mieste v zlom čase pripravila pre Rodriguesa bolestivé ukončenie zápasu. Różalski si svojho súpera dokázal vďaka dlhým rukám udržať od tela a potom mu uštedriť sériu pravých a ľavých hákov, z ktorých jeden pravý trafil Rodriguesa priamo do hlavy a bojovník to už nerozdýchal. Pred domácim publikom sa tak Różalski stal novým šampiónom a ktovie, či si po surovom KO Rodrigues vôbec uvedomuje, že mu už opasok nepatrí.

Domov
Zdieľať
Diskusia