Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Caesar je pripravený na Vojnu o planétu opíc. Veľkolepý trailer očakávaného blockbusteru však jasne dáva najavo, že ľudia odmietajú prehrať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako dopadne Vojna o planétu opíc?

Vojna o planétu opíc bude 3. dielom rebootovanej série o Planéte opíc. V deji sa zase raz posunieme, tentoraz o dva roky. Caesar je už krvou skúšaný vodca opíc, ktorý prežil už mnohé. Netuší však, čo ho ešte len čaká s príchodom "Plukovníka" v podaní Woodyho Harrelsona, ktorý túži po vyhladení opíc. Tie mu zrejme zabili rodinu a on tak túži po pomste. Caesar najprv skúsi vyriešiť situáciu navrhnutím mieru, z predošlých dielov je nám však už jasné, čo sa stane a ako ľudia zareagujú. Dnešný finálny trailer nám to sčasti ukazuje a zároveň dáva jasne na známosť, že nás v lete čaká v kinách slušný blockbuster. Pevne veríme, že bude minimálne rovnako kvalitný, ako predošlé dva diely. 

Tretia časť rebootu, ktorý započal Rupert Wyatt, sa rovnako ako dvojka pripravuje pod taktovkou Matta Reevesa.  Asistoval mu producent Dylan Clark (The Drop, Oblivion) a v hlavnej úlohe sa znova predstaví skvelý Andy Serkis v role Caesara. Okrem neho a Woodyho uvidíme aj hercov, ako napríklad: Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer či Terry Notary. Nižšie si môžete pozrieť aj skvelé teaser video, ktoré nahovoril hlavný hrdina prvých dvoch filmov, Charlton Heston, citujúci slávny prednes Williama Faulknera pri preberaní Nobelovej ceny za literatúru z roku 1949. Premiéra nás čaká 14. júla 2017. Všetko potrebné o filme sa dozviete v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia