Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. mája 2017, 9:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čím sa mohol pochváliť 300-tisícový Rolls-Royce z roku 1996? Mnohé dnešné luxusné autá by mu mohli závidieť vymoženosti aj mieru komfortu

ZAUJÍMAVOSTI ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Jedno z najluxusnejších áut svojej doby.

Známy internetový tvorca Doug DeMuro pravidelne zásobuje svojich fanúšikov videami o autách, aké by si bežne na cestách len tak nestretol a najnovším prírastkom do jeho kolekcie sa stal Rolls-Royce Silver Spur z roku 1996. Doug ho síce nevlastní, ale jeho kamarát mu dovolil natočiť o ňom detailné video, a tak zistíš, čo všetko obsahovalo auto za 300-tisíc dolárov ešte v roku 1996, keď bola väčšina z nás buď stále v plienkach, alebo tvoji rodičia vlastnili dostupný automobil od značky Škoda.

Do očí Dougovi okamžite udrelo nadmerné množstvo dreva, ktoré sa nachádzalo snáď všade, kam sa len dalo aplikovať a inak na tom neboli ani tlačidlá. Desiatky gombíkov s rôznymi funkciami sú rozmiestnené po celom interiéri a návrhári z Rolls-Royce skutočne mysleli na všetko. Na zadných sedadlách nechýba opierka nôh, vysúvacia odkladacia plocha ako v lietadle, stojan na telefón či zrkadlo za zadnými dverami, aby bol človek vždy dokonale upravený. Neuveriteľné množstvo peňazí za jediné auto tak napokon za exkluzivitu pred 21 rokmi skutočne stálo.  

Späť
Zdieľať
Diskusia