Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Američan obľubujúci geografiu okúsil hluk slovenského rapkáča. Petra ho svojím listom mimoriadne potešila

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO USA VIDEO YOUTUBE
Uložiť Uložené

A to až tak, že si to dal do názvu svojho videa. Zahreje pri srdiečku.

Ak milujete geografiu a chcete sa pravidelne dozvedať zaujímavé informácie o všetkých krajinách sveta, určite nesmie vo vašich odberoch na YouTube chýbať kanál s názvom Geography Now. V súčasnosti má 530 000 odberateľov a pýšiť sa môže 46 000 000 zhliadnutiami, čo nie je rozhodne málo. Ľuďom sú pravidelne ponúkané videá zamerané na fyzické, demografické a ďalšiu faktory jednotlivých štátov, ktoré nasledujú po sebe v abecednom poradí. Sympatický mladík Paul B. robí skvelú robotu a v jeho najnovšom videu sa ušlo miesto aj našej krajine. Počas Fan Friday pravidelne odbaľuje desiatky balíkov, ktoré mu posielajú ľudia zo všetkých kútov zemegule a tentoraz ho najviac potešil práve ten od Slovenky Petry. Tá mu totižto poslala obšírny dopis, Horalku a rapkáč. Okrem iného sme sa dozvedeli, že Petra taktiež vytvára pre Paulove videá slovenské titulky. Všetko podstatné v nižšie priloženom videu.

Slovenská časť od 4:22

Určite neváhajte a hoďte Paulovi odber. Ak mu budete chcieť niekedy poslať balíček aj vy, adresu nájdete v popise pod každým jeho videom.

Domov
Zdieľať
Diskusia