Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 20:29
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Paris Jackson, Zoë Kravitz, Sofia Richie alebo Mini Cindy? Desať celebritných dcér, ktoré stoja za pozretie

Uložiť Uložené

Poniektoré kráčajú v šľapajách svojich slávnych rodičov, iné sa vydali po úplne odlišných cestičkách.

Možno si ich pamätáte ako malé dievčatká vykúkajúce z náručia svojich slávnych rodičov, možno sú poniektoré z nich vaše rovesníčky a vy ste sledovali, ako sa im darí v ich dopodrobna zmapovaných životoch alebo ich vôbec nepoznáte a v nasledujúcich riadkoch o nich budete počuť po prvýkrát. Dievčatá so statusom celebritných dcér vyrástli do krásy a neprekvapivo sa o nich zaujíma celý svet. Teda aspoň módne domy a širšej verejnosti prístupné značky, ktoré ich s vidinou zvýšenia prestíže a lepšieho zárobku obsadzujú do svojich kampaní, a tiež filmové spoločnosti s rovnakým úmyslom. Nebudeme si klamať, že ich meno nie je výhodou a vstupenkou do sveta pozlátky, avšak niektoré z nich majú okrem slávneho priezviska aj čosi viac. Kaia Gerber napríklad dobrú genetickú výbavu ako dlhé nohy a nezameniteľnú tvár po mame Cindy, Lily Collins herecký talent a Sofia Richie tak trochu preceňovanú schopnosť ukazovať sa na Instagrame a pekne z toho vyťažiť.

Paris Jackson

Začíname v súčasnosti 18-ročnou dcérou zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona a dermatologickej zdravotnej sestry Debbie Rowe. Paris Michael Katherine Jackson sa narodila 3. apríla 1998 v Beverly Hills v Kalifornii ako druhé dieťa z celkovo troch spevákových potomkov. Michael a Debbie sa spoznali v kožnej ambulancii doktora Arnolda Kleina a po rozvode s Lisou Marie Presley vhupli do vzťahu, z ktorého vzišiel ich prvorodený syn Prince Michael Jackson I. a o rok neskôr dcéra Paris Katherine. Po rozvode boli so súhlasom matky obe deti zverené do Michaelovej starostlivosti a Debbie získala osem miliónov amerických dolárov a dom v Beverly Hills. Preskočíme súdne spory a špekulácie ohľadom ich genetického základu a pozrieme sa na súčasnú Paris.

Z utiahnutej brunetky sa stala príťažlivá blondínka, ktorej ten správny šmrnc dodávajú piercingy, tetovania a znovuobjavená chuť do života. Paris sa netají pokusmi o samovraždu, šikanou, depresiami ani znásilnením bližšie nešpecifikovaným človekom. „Nenávidela som sa. Mala som nízke sebavedomie a myslela som si, že žiadny z mojich skutkov nebude dobrý, že si už nezaslúžim viac žiť. Pokúsila som sa o to viackrát, ale len raz sa to dostalo na verejnosť.” Určite ste postrehli minulý čas a podľa iskry v jej očiach a čoraz častejšiemu úsmevu to vyzerá tak, že to najhoršie má za sebou (ak teda nerátame vážne ochorenie jej mamy Deborah). Titulka a editoriál pre magazín Rolling Stone, vkusné fotky pre CR Fashion Book, fotenie v štýle mladej Madonny pre Harper´s Bazaar a zmluva s modelingovou agentúrou IMG nám naznačujú, akým smerom sa bude jej kariéra v budúcnosti uberať.

Kaia Gerber

Po dcére speváka tu máme dcéru modelky. Možno si ešte spomínate na náš článok o Mini Cindy a jej modelingových začiatkoch, no ak nie, dáme si krátke zhrnutie. Momentálne 15-ročná Kaia Gerber je dcérou azda každému známej supermodelky Cindy Crawford a jej manžela Rande Gerbera. Narodila sa 3. septembra 2001 v Los Angeles a rovnako ako jej mama, aj ona vkročila do vôd modelingu. Dlhé štíhle nohy, husté vlasy a krásna tvár sú obrovským lákadlom a agentúra IMG Models po ňom skočila ešte skôr než Kaia dovŕšila modelingový vek. Young Versace, Chrome Hearts, Alexander Wang, Miu Miu a iné značky si ju vybrali za svoju tvár a vidieť sme ju mohli v Teen Vogue, Vogue Italia, Vogue Paris, CR Fashion Book, Love, Interview alebo aj POP Magazine, pričom z posledného menovaného sa o nej vyjadrili: „Nie je žiadnym tajomstvom, že po tom, čo Cindy a Kaia nafotili titulku Vogue Paris, ju chcel doslova každý magazín na svete. Kaiu sa nedá zle odfotiť, je neuveriteľná. Na fotkách pre POP môžete vidieť, že sa naučila všetky pózy a výrazy od Cindy. Nie je to žiaden ďalší fracek z Instagramu. Je omnoho lepšia. Kaia Gerber bude do piatich rokov tou najväčšou modelkou na svete.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Sofia Richie

Ako modelka sa popri iných celebritných záležitostiach živí aj 18-ročná dcéra Lionela Richieho a jeho exmanželky - tanečníčky a návrhárky Diane Alexander. Sofia sa narodila 24. augusta 1998 v Los Angeles, a ak ju niekto náhodou nepoznal, tak jej nedávny vzťah s Justinom Bieberom to snáď napravil. Prvé rady na módnych prehliadkach, pozvánky na najvychytenejšie akcie, luxusný životný štýl a hviezdni priatelia sú tým, čo vám na jej instagramovom účte udrie do očí. Jej sestrou je Nicole Richie (adoptovaná ako deväťročná) a možno aj Khloé Kardashian, ktorú mnohí považujú za potomka Lionela Richieho a nie pána Roberta. 168 centimetrov vysoká blondínka sa objavila v kampani Tommy Hilfiger, kde jej spoločnosť robil Lucky Blue Smith a Anwar Hadid, na prehliadkách Dolce&Gabbana, Chanel a Philipp Plein a tiež vo viacerých magazínoch ako Flaunt, Vogue Italia, Vogue Japan, Wonderland, Complex, Galore, Vanity Fair, Billboard a ďalších.

Meadow Walker

Fanúšikov Rýchlo a zbesilo určite poteší táto slečna, ktorá je dcérou tragicky zosnulého Paula Walkera a Rebeccy Soteros. 18-ročná Meadow Rain Walker sa narodila 4. novembra 1998 v Kalifornii a so svojou matkou žila po istý čas na Havaji. Po hercovej smrti sa začal spor medzi Paulovou mamou a Rebeccou, ktorá napriek obvineniam z nadmerného užívania alkoholických nápojov boj o dcéru vyhrala a získala ju do svojej starostlivosti. Ak by ste Meadow hľadali na večierkoch, tak by ste s najväčšou pravdepodobnosťou hľadali zbytočne. Dokonca aj jej instagramový účet zíva prázdnotou, pretože tmavovlasá kráska má úplne iné záľuby. Keď spomínam na otca, myslím na jeho vášne. Vášeň pre oceány, vášeň pre zachraňovanie zvierat, vášeň pomáhať ľuďom a jeho vášeň pre spontánnu dobrosrdečnosť. Prostredníctvom tejto nadácie, sa chcem podeliť s touto časťou jeho osobnosti s celým svetom."

Lily-Rose Depp

Zo štrnásťročného vzťahu herca Johnnyho Deppa a francúzskej herečky a modelky Vanessy Paradis pochádza syn John Christopher a aktuálne 17-ročná dcéra Lily-Rose Melody. Slečna éterickej krásy sa narodila 27. mája 1999 v Paríži, ktorý momentálne strieda s domovom v Los Angeles. Po stopách svojich rodičov sa začala živiť herectvom a pohybuje sa vo filmoch americkej a francúzskej produkcie. Okrem práce pred kamerou sa našla aj pred objektívmi tých najvychytenejších fotografov. Za sebou má viacnásobnú spoluprácu s módnym domom Chanel, editoriály pre Vanity Fair a Vogue Italia a titulky pre ELLE, Love Magazine, Vogue Paris s Karlom Lagerfeldom, British Vogue, V Magazine, Glamour France a Madame Figaro so svojou mamou Vanessou.

Georgia May Jagger

25-ročná dcéra Micka Jaggera a modelky Jerry Hall nie je žiadnou neznámou, o čom svedčí aj nekonečný zoznam jej modelingových spoluprác. Spomenúť môžeme prehliadky Chanel, Balmain, Fendi, Versace, Marchesa, Sonia Rykiel, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Isabel Marant, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Alexander Wang a Just Cavalli, ďalej kampane Thierry Mugler, Pepe Jeans, Thomas Sabo, Rimmel, Garnier, Mulberry, Vivienne Westwood, H&M, Sisley, Miu Miu a Versace a tiež magazíny Vogue, Marie Claire, Harper´s Bazaar, Nylon, Love, ELLE, Vanity Fair, Interview, Teen Vogue a mnoho ďalších, pričom viac ako polovici z nich ozdobila aj titulku. Georgia May sa narodila 12. januára 1992 v Londýne, meria 170 centimetrov a preslávila ju najmä jej medzierka medzi prednými zubami.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @mickofburden,

Zoë Isabella Kravitz

Jej rodičmi sú herečka Lisa Bonet a každému známy spevák Lenny Kravitz a jej povolanie je modelka, speváčka a herečka, čiže z každého niečo. Narodila sa 1. decembra 1988 vo Venice v Los Angeles a po rozvode rodičov žila s matkou v Topange a neskôr s otcom v Miami. Počas strednej školy zápasila s anorexiou a bulímiou a po jej úspešnom ukončení začala študovať herectvo. Po roku však zo školy odišla a kvôli práci sa presťahovala do Brooklynu. Vidieť ste ju mohli vo filmoch ako Niet návratu s Jodie Foster, Dar s Piercom Brosnanom a Susan Sarandon, X Men: Prvá trieda, Divergencia-Rezistencia-Experiment, Mad Max: Zbesilá jazda alebo aj v seriáloch Veľké malé klamstvá a Californication. Pokiaľ ide o jej modelingovú kariéru, tak aj na tomto poli dosahuje slušné úspechy. S výškou 157 centimetrov sa objavila na prehliadke Balenciaga, v editorilách Harper´s Bazaar, Vogue America, i-D a Wonderland Magazine, na titulkách ELLE, Teen Vogue, Marie Claire alebo aj Complex Magazine a takisto v kampaniach Alexander Wang, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Balenciaga, Swarovski a Vera Wang.

Ava Phillipe

17-ročná Ava Elizabeth Phillipe sa narodila 9. septembra 1999 hereckému páriku z Veľmi nebezpečných známostí - Reese Witherspoon a fešákovi Ryanovi Phillipeovi a na rozdiel od vyššie spomenutých celebritných dcér žije úplne obyčajným životom. Sem tam sprevádza svoju mamu na červenom koberci, kde by ste ich vďaka nepopierateľnej podobnosti a mladistvému vzhľadu Reese mohli považovať za sestry, a na to, čím sa bude zaoberať v budúcnosti, si ešte istý čas počkáme.

Lily Collins

Filmová Snehulienka Lily Collins je dcérou anglického speváka Phila Colinsa a jeho druhej manželky - americkej herečky Jill Tavelman. Narodila sa 18. marca 1989 v anglickom Guildforde ako tretie z piatich detí jej otca a vďaka tomu, že jej matka je Američanka, má dvojité štátne občianstvo. Keď mala Lily päť rokov, presťahovala sa do Los Angeles a jej rodičia sa v tom čase rozviedli. Na vysokej škole študovala televíznu žurnalistiku písala pre Teen Vogue, The Los Angeles Times a Seventeen Magazine. S herectvom začala v seriáli Growing Pains a pokračovala v The HillsBeverly Hills 90210: Nová generácia. Zo seriálov prešla na filmy a vidieť sme ju mohli v Kazateľ, Splnený sen, Snehulienka alebo v S láskou, Rosie. V budúcnosti si ju zas pozrieme napríklad v To the Bone, kde jej spoločnosť robí Keanu Reeves. V roku 2008 vyhrala ocenenie Young Hollywood Award a okrem herectva sa venuje aj modelingu.

Lourdes Leon

Náš výber končíme 20-ročnou dcérou Madonny a osobného trénera Carlosa Leona - Lourdes Mariou Ciccone Leon. Lola, ako jej hovorí jej mama, sa narodila 14. októbra 1996 v Los Angeles a jej meno je odvodené od francúzskeho mesta Lurdy, ktoré je známe svojimi zázrakmi. Je to tiež miesto, kam Madonnina mama túžila pred svojou smrťou zavítať. Lourdes sa zamestnáva tancom, hudbou, divadlom, charitou, dobrovoľníctvom, štúdiom na Michiganskej univerzite a starostlivosťou o ich spoločnú značku Material Girl.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Domov
Zdieľať
Diskusia