Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 11:27
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Obrovský displej alebo kovová konštrukcia. Xiaomi Redmi Note 4 kombinuje skvelú cenu s dobrou výbavou

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Jedna z tých výhodnejších možností.

To, že smartfóny od populárneho čínskeho výrobcu ponúkajú veľa hudby za málo peňazí, vieme už dávno. Xiaomi si na agresívnej cenovej politike nesmierne zakladá a robí naozaj dobre, pretože hlavne vďaka nej získali obrovskú konkurenčnú výhodu, najmä čo sa týka vzťahu k renomovaným značkám, ako je Samsung, HTC alebo také LG. Vyvíjať, vyrábať a predávať kúsky s výhodným pomerom medzi cenovkou a hardvérovo-softvérovou výbavou preto momentálne patrí medzi horúce trendy, vďaka ktorým vznikol aj model Redmi Note 4. V čom tento podarený Android smartfón s až 5,5-palcovým LCD displejom vo Full HD rozlíšení teda vyniká?

Obrovský displej alebo kovová konštrukcia. Xiaomi Redmi Note 4 kombinuje skvelú cenu s dobrou výbavou
Zdroj: Xiaomi


Za zmienku tu stojí predovšetkým kvalitne prevedená konštrukcia z precízne opracovaného hliníku, ktorá mobilnému zariadeniu dáva prémiový nádych. Xiaomi Redmi Note 4 sa však môže pochváliť aj 8-jadrovým procesorom Snapdragon 625 či celkom slušným hlavným fotoaparátom z dielne japonského giganta Sony. Jeho rozlíšenie dosahuje ideálnych 13 megapixelov, clonové číslo je len f/2.0 a o zachytenie momentiek sa postará fázové automatické zaostrovanie, ktoré dokáže vyhotoviť záber doslova bleskovou rýchlosťou. Napevno zabudovaná batéria má zase až 4 100 mAh kapacitu, čiže ten jeden náročný deň nebude s najväčšou pravdepodobnosťou absolútne žiadny problém.

Odporúčané
Xiaomi predstavuje novú vlajkovú loď s optikou Leica. Xiaomi 14 prináša o 32 % lepší výkon a výrazne nižšiu spotrebu energie Xiaomi predstavuje novú vlajkovú loď s optikou Leica. Xiaomi 14 prináša o 32 % lepší výkon a výrazne nižšiu spotrebu energie 15. marca 2024, 12:00

Súčasťou výbavy je ale aj dual SIM funkcionalita alebo slot pre microSD kartu, ktorú do smartfónu vložíme len vtedy, ak v danej chvíli nepoužívame dve SIM karty. Jej kapacita môže mať až 256 GB a za zmienku taktiež nepochybne stojí 24-bit / 192 kHz audio.

Xiaomi Redmi Note 4 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Obrovský displej alebo kovová konštrukcia. Xiaomi Redmi Note 4 kombinuje skvelú cenu s dobrou výbavou

Domov
Zdieľať
Diskusia