Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 14:39
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Modulárny systém a moderné technológie. TAG Heuer predstavil jedinečné smartwatch s Androidom

TECH HODINKY
Uložiť Uložené

Luxus nielen pre geekov.

Poslednú dobu sme si už viac-menej zvykli, že sa do pomerne mladého trhového segmentu s inteligentnými hodinkami tlačia aj tradiční výrobcovia. Keď však zoberieme do úvahy, že všetká elektronika okolo nás momentálne prechádza dôležitým stupňom evolúcie, počas ktorej ju čaká výrazná modernizácia, aby tak zapadla do dnešného digitálneho sveta, nič iné im v záujme udržania si konkurencieschopnosti ani nezostáva. Vie to aj ostrieľaná švajčiarska spoločnosť TAG Heuer, preto nám prináša vynovenú generáciu svojich smartwatch poháňaných operačným systémom Android Wear 2.0. Čo všetko je teda v ponuke?

Smartwatch TAG Heuer Connected Modular 45 vznikli vďaka spolupráci s Googlom a Intelom, výrobcom špičkových procesorov, a pokiaľ niekoho zaujíma ich cena, tak zákazník za ne nechá okolo 1,500 eur. Treba ale brať do úvahy, že je k dispozícii unikátna modulárna konštrukcia, vďaka ktorej ich vieme rozobrať na malé časti a tie potom kombinovať s inými, čím si ich prispôsobíme aktuálnemu outfitu. Výmena jednotlivých modulov vraj nie je vôbec komplikovaná, no ako píše web endgadget.com, od používateľa sa vyžaduje trošku viac sily.

Odporúčané
TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku 23. apríla 2024, 11:00

Hlavná časť hodiniek - 45 mm digitálny ciferník - pozostáva z titánu a okrúhleho dotykového displeja, ktorého uhlopriečka dosahuje 1,39-palca a čo sa týka jeho zobrazovacej technológie, ide o AMOLED so sýtymi farbami. Panel navyše chráni tvrdý zafír, takže by smartwatch mali vydržať podstatne viac, ako vydržia bežné inteligentné hodinky. V útrobách tiká procesor Intel Atom a tomu asistuje až 4 GB RAMka, pričom medzi technickými špecifikáciami, samozrejme, nechýba ani Wi-Fi, NFC alebo taká GPS konektivita. Predaj novinky Connected Modular 45 by mal v Európe odštartovať niekedy v nadchádzajúcich dňoch za vyššie spomínanú sumu.

Domov
Zdieľať
Diskusia