Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Problémy s chrupom treba riešiť okamžite a dôkazom je aj tento krátky a vtipný film od Dr. Martina

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nedovoľte, aby vás zlé zuby pripravili o dobré veci.

Slovenský internet a obzvlášť Youtube sa za posledných pár rokov zaplnil nespočetným množstvom nudného obsahu. Aj preto sme radi, keď vám z času na čas môžeme predstaviť niečo špeciálne, čo vás nepochybne zaujme už po pár sekundách pozerania. Na naše prekvapenie ide o aktivitu slovenskej zubnej kliniky Dr. Martin, ktorá sa rozhodla svoje služby komunikovať netradične a veľmi kreatívne: krátkym reklamným filmom, ktorý vás prinúti zamyslieť sa.

Hlavnou postavou snímky je Oto, ktorý sa hanbí za svoje pokazené zuby. Aby nemusel otvárať ústa sám, zoženie si bruchovraveckú bábku Otíka. Nastane však problém. Všetky jeho životné úspechy a pozornosť blízkych si miesto neho začne užívať bábka. A tým sa dostávame aj k samotnej myšlienke. Ak si neporiešite svoj chrup vy, niekto iný získa vaše dievča snov, povýšenie v práci a možno aj pozornosť vašich najbližších. Zuby si na vás ľudia všimnú okamžite a do istej miery rozhodnú o tom, či im budete sympatickí alebo nie. Viac hádam dodávať netreba. Teraz si už pozrite originálny spot z dielne JANDL pre kliniku Dr. Martin, ktorú už mimochodom stihol oceniť aj prestížny portál bestadsontv.com zaoberajúci sa kreatívnymi reklamami.

Domov
Zdieľať
Diskusia