Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2017, 10:02
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Použiť a pár minút počkať. Špeciálne tenisky majú tlačidlo, ktoré nám objedná pizzu podľa chuti

TECH NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK PIZZA
Uložiť Uložené

Technologický pokrok mení všetko okolo nás.

Časy, kedy bolo potrebné na zavolanie donáškovej služby chytiť telefón a vytočiť určené telefónne číslo sú už pomaličky za nami. Po mobilných aplikáciach totiž príde rad aj na tenisky s bezdrôtovou technológiou Bluetooth a jedným tlačidlom, prostredníctvom ktorého si objednáme pizzu bez toho, aby sme museli niekam telefonovať alebo manuálne otvárať appku. A populárna americká sieť reštaurácií Pizza Hut nám teraz v jej novej reklame ukázala, akoby to celé mohlo asi tak fungovať priamo v praxi.

Použitie tlačidla na teniskách Pie Tops odošle príkaz do prepojeného smartfónu s originálnou aplikáciou, kde si pred tým iba nastavíme náš obľúbený výber, ktorý nám po stlačení prinesú na miesto, kde sa momentálne nachádzame. Áno, znamená to, že netreba ani nahlasovať našu aktuálnu pozíciu, pretože všetko potrebné zabezpečia moderné technologické vymoženosti. Zatiaľ však ide iba o limitovanú edíciu tenisiek, pretože je dokopy vyrobených len niečo cez 60 párov. Tie sú navyše určené pre známe mená či zopár skalných fanúšikov siete reštaurácií. Uvidíme, čo prinesie blízka budúcnosť, no existuje pomerne slušná pravdepodobnosť, že sa z toho stane úplne bežná záležitosť, ktorá vie zlepšiť zárobky snáď každej služby zameranej na donášku jedla.

Domov
Zdieľať
Diskusia