Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 9:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

V rozprávke od Disney sa objavil bozk medzi dvoma ľuďmi rovnakého pohlavia po prvýkrát v histórii. Fanúšikovia krok vo veľkom vítajú

ZAUJÍMAVOSTI DISNEY+
Uložiť Uložené

Disney sa posúva dopredu.

Populárna rozprávková séria s názvom Star vs. The Forces of Evil sa pred niekoľkými dňami zapísala do histórie spoločnosti Disney. Nová epizóda s názvom Just Friends obsahovala všetky klasické postavy aj zápletky, na aké mohli byť doteraz fanúšikovia zvyknutí, avšak Disney v jednej chvíli zobrazilo bozkávajúce sa páry rovnakého pohlavia, čo sa v ich rozprávkach ešte nikdy predtým neobjavilo. Postavy sa v tejto epizóde vybrali na koncert známej chlapčenskej skupiny a práve skladba s rovnakým názvom, aký dostala aj samotná epizóda, inšpirovala desiatky fanúšikov prítomných v hľadisku, aby na všetko ostatné zabudli a začali sa nežne bozkávať. V nasledujúcich záberoch sa potom objavili minimálne dve dvojice rovnakého pohlavia, ktoré si vymenili bozky a Disney týmto krokom potvrdilo, že sa vydalo na progresívnu cestu za svetlejšou budúcnosťou.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia