Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2017, 12:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Po Hughovi Jackmanovi končí s X-Men filmami aj Patrick Stewart a jeho Charles Xavier. Rozhodol sa tak po emotívnej premiére Logana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Behom týždňa zmenil Patrick Stewart názor o účinkovaní v X-Men ságe.

Ešte pred pár dňami Hugh Jackman vyhlásil, že s Wolverinom končí už nadobro. Zároveň nás však potešil Patrick Stewart, a to svojím výrokom, že on sa ukončiť svoje pôsobenie vo svete mutantov zatiaľ nechystá. Všetko sa však mení, hlavne vďaka premiére na Berlinale. Prítomní boli ako Jackman, tak Dafne Keen a sám Patrick Stewart. A povedal o tom nasledovné.

„Dojalo ma to. Dojalo ma to oveľa viac, ako keď som to videl po prvýkrát. Možno to bolo kvôli tomu, že som bol s týmito dvomi (Jackman a Keen). V každom prípade, film skončil a ja som cítil, ako ma Hugh chytil za ruku. Pozrel som sa na neho a videl som, že má v očiach slzy. V tej chvíli som si uvedomil, že som na tom rovnako. Po skončení titulkov sme mali vyjsť na pódium, a tak som mal pár minút na to, aby som rozmýšľal. Uvedomil som si, že nikdy nenatočíme lepšiu, vhodnejšiu, citlivejšiu a emocionálnejšiu rozlúčku s Charlesom Xavierom. Ešte v ten večer som teda Hughovi povedal: ,Taktiež končím. Skončilo sa to.’ 

Na záver tu máme aspoň niečo úsmevné. Naposledy sa u Grahama Nortona stretli Jackman, Stewart a McKellen. A práve posledný menovaní zavtipkoval o tom, prečo v Loganovi nie je (v role Magneta). 

Domov
Zdieľať
Diskusia