Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Lolita svojou netypickou krásou pripomína bábiku Barbie. Aj preto jej mnohí predpovedajú slušnú modelingovú budúcnosť

KRÁSA
Uložiť Uložené

Tmavá pleť a vzhľad bábiky z nej urobili senzáciu, no Lolita nechce, aby jej krásu videli iba vo farbe pokožky.

Väčšina z nás si Barbie predstaví ako štíhlu blondínku so svetlou pokožkou, dlhými nohami, úzkym pásom a modrými očami, a to aj napriek tomu, že takýto zjav už dávno nie je jej výsadou. Celosvetovo najobľúbenejšia bábika má množstvo podôb, od spomínanej plavovlasej sexbomby až po plnoštíhlu brunetku či nakrátko ostrihanú pehavú ryšavku. Pred zavedením tejto diverzity sa jej rady rozšírili aj o bábiky inej farby pleti, a práve vďaka takýmto zmenám sa na Barbie môže podobať každá z nás. S najväčšou pravdepodobnosťou po tom však nijako špeciálne netúžite a možno by ste prirovnanie k Barbie ani nepovažovali za kompliment, no to sa netýka istej Lolity Makuey, ktorá to za kompliment považuje a takéto prirovnania počúva každý deň.

„Si nádherná. Vyzeráš ako Barbie.“ To sú slová, ktoré sa pod jej fotkami opakujú najčastejšie a my sa im nemôžeme čudovať. Nájdu sa však aj takí, ktorí jej unikátnemu vzhľadu neveria a bombardujú ju otázkami o plastických operáciách a photoshopových úpravách. Lolita je však obyčajná stredoškoláčka z mesta Des Moines v Iowe, a keďže jej priezvisko nie je Kardashian ani Jenner, vylučujeme zásahy plastického chirurga. Jej netypická krása, vďaka ktorej si vyslúžila prezývku Black Barbie alebo Melanin Goddess je výsledkom afrických a amerických koreňov a hoci si Lolita svoje súkromie zatiaľ stráži a žije úplne normálnym životom úplne normálneho dievčaťa so záľubou v cudzích jazykoch, jej fanúšikovia si želajú, aby sa čo najskôr presadila v modelingu a ozdobila móla aj celosvetové kampane. Uvidíme teda, či sa ich želanie naplní a s Black Barbie sa ešte niekedy stretneme alebo sa čokoládová kráska aj napriek narastajúcej popularite rozhodne pre život v ústraní.

Domov
Zdieľať
Diskusia