Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

So scenárom pre Deadpool 2 pomáha tvorca netflixáckeho Daredevila. X-Force zase napíše akčný megalomaniak

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Svet X-Men sa obohatil o mnohé tváre, primárne na tvorcovských pozíciách.

Svet X-Men konečne ožíva. Blíži sa natáčanie novej tímovky z hlavnej série, o ktorej sa špekuluje, že pôjde o spracovanie Phoenix ságy s Jean Grey. V posledných dňoch sa hovorí aj o tom, že by sa réžia a scenára kompletne mohol ujať Simon Kinberg, ktorého už z našich článkov veľmi dobre poznáte. To však nie je všetko. Máme potvrdené, že na scenári pre Deadpool 2 pracuje Drew Goddard! Náš miláčik, zodpovedný za scenár pre Scottovho Marťana, seriálového Daredevila, World Warz Z či Cloverfieldu, bude pomáhať na scenári spoločne s Ryanom Reynoldsom. V jadre ho však stále tvoria tí praví hrdinovia - Rhett Reese a Paul Wernick, autori jednotky. Celkovo tak na Deadpoolovi pracujú 4 ľudia plus režisér, stále sa však obávame výsledku. Nakoniec, scenár pre jednotku vznikal dokopy 7 rokov (išlo najmä o úpravy) a hlavne na scenáristov ani režiséra nikto netlačil. Od Deadpoola si Fox jednoducho nič nesľubovalo, no dostalo extrémny hit, a tak bude na príchod druhej časti do kín tlačiť ako to len pôjde. Na to doplatil aj John Wick 2, ale o tom vám viac povieme v blížiacej sa recenzii.

Dnešnú novinku zavŕšime ďalšou pozitívnou správou. X-Force, brutálnejšiu tímovku mutantov tvorenú antihrdinami napíše Joe Carnahan, po ktorom je v Hollywoode v posledných mesiacoch slušný dopyt. Okrem produkčných povinností ho čaká režírovanie remaku The Raid, ako i scenáre pre filmový Uncharted (natočí ho Shawn Levy), akčný thriller Five Against a Bullet a taktiež nemôžeme zabudnúť na Bad Boys for Life, ktoré okrem scenára aj režíruje. K tomu všetkému môžeme teda pripočítať aj X-Force. Zdá sa, že mutantom svitá na lepšie časy.

So scenárom pre Deadpool 2 pomáha tvorca netflixáckeho Daredevila. X-Force zase napíše akčný megalomaniak
Zdroj: Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia