Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Jon Olsson oficiálne presedlal z upraveného Lamborghini na exkluzívny Rolls-Royce. Jeho Wraith obsahuje aj hviezdnu oblohu v interiéri

TECH ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Zjazdový lyžiar vie, čo je dobré.

Na konci januára sme ťa informovali, že jeden z najpopulárnejších zjazdových lyžiarov Jon Olsson predáva svoje upravené Lamborghini Huracán LP610-4 a aj keď ho pôvodne stálo cez 350-tisíc eur s úpravami, nový šťastlivec si ho mohol zaobstarať len za 250-tisíc. Jon sa vyjadril, že Lamborghini bol nútený predať, pretože potrebuje štvormiestne auto a po dlhšom rozmýšľaní napokon stavil na overenú klasiku v podobe Rolls-Royce.

Jeho nový Rolls-Royce Wraith síce nepatrí medzi najštedrejšie automobily, aspoň čo sa týka priestoru na zadných sedadlách, ale Jon si ich pochvaľuje, pretože doteraz v Lamborghini žiadne zadné sedadlá ani len nemal. Cena za Rolls-Royce Wraith začína na slušných 270-tisíc eur, lenže Jon predsa nebude jazdiť na luxusnom aute v základnej výbave, a tak by si v interiéri mohol nájsť napríklad aj špeciálne upravený strop pripomínajúci hviezdy na nebi a množstvo ďalších vychytávok, ktoré cenu určite zdvihli ešte o niekoľko desiatok tisíc eur. Jon si celý proces kúpy svojho nového auta zaznamenal na kameru, a tak sa teraz môžeme spoločne pozrieť na to, ako si žije horných desaťtisíc.

Domov
Zdieľať
Diskusia