Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2017, 17:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Scarlett Johansson je v mysterióznej ukážke z akčného sci-fi Ghost in the Shell ochotná bojovať za to, čo jej ukradli

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Keďže ohlásený trailer je stále v nedohľadne, musíme sa uspokojiť aspoň s novými zábermi v podobe krátkeho televízneho spotu.

Ten druhý plnohodnotný trailer pre akčné sci-fi s názvom Ghost in the Shell, na ktorý už istú dobu tak netrpezlivo čakáme, si dáva teda poriadne načas. Našťastie sa ale blíži každoročná a zároveň aj celým svetom sledovaná športová udalosť menom Super Bowl. Vďaka nej bol totiž zverejnený aspoň krátky televízny spot, ktorý nám opäť raz ponúkol niekoľko vizuálne atraktívnych a celkom nových záberov. No a všetkých fanúšikov predlohy určite poteší skutočnosť, že v ňom hrá aj vynikajúci hudobný doprovod od skladateľa Kenjiho Kawaia, známy už zo slávneho japonského animáku z roku 1995. My na záver už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 30. marca 2017 a pre viac informácií o príbehu či obsadení klikajte sem.

Scarlett Johansson je v mysterióznej ukážke z akčného sci-fi Ghost in the Shell ochotná bojovať za to, čo jej ukradli
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia