Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2017, 15:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Thor: Ragnarok potvrdzuje gladiátorský súboj s Hulkom, absenciu Mjölniru a odhaľuje oficiálnu fotografiu zo zákulisia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Synopsa potvrdila hneď niekoľko príbehových skutočností a Taika Waititi spolu Chrisom Hemsworthom pózujú na novom obrázku z natáčania.

O nadchádzajúcom, už v poradí treťom sólo dobrodružstve Thora, ktoré tentokrát ponesie podtitul Ragnarok, sme síce informácie mali, za stopercentné sme však mnoho z nich považovať rozhodne nemohli. Teda až doteraz. Bola totiž zverejnená oficiálna synopsa, ktorá na radosť všetkých fanúšikov konečne potvrdzuje hneď niekoľko príbehových detailov. Spolu s ňou sme navyše dočkali aj celkom novej fotografie zo zákulisia natáčania.

V snímke Thor: Ragnarok nájdeme Thora (Chris Hemsworth) uväzneného na druhej strane vesmíru bez jeho mocného kladiva. V závode s časom sa pokúsi dostať späť na Asgard, aby zastavil Ragnarok – deštrukciu svojho domova a koniec celej asgardskej civilizácie. To všetko z rúk novej všemocnej hrozby, bezcitnej Hely (Cate Blanchett). Najprv však musí prežiť smrtiacu gladiátorskú súťaž, ktorá ho postaví proti bývalému spojencovi a kolegovi Avengerovi – proti Neuveriteľnému Hulkovi (Mark Ruffalo).

Režíruje Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople, What We Do in the Shadows) a okrem vyššie spomínaných hercov sa môžeme tešiť aj na také známe mená, akými sú napríklad Tom Hiddleston, Idris Elba, Sir Anthony Hopkins, Tessa Thompson, Karl Urban, Sam Neill, Jeff Goldblum či Benedict Cumberbatch. Snímka Thor: Ragnarok vtrhne do našich kín 2. novembra 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Thor: Ragnarok potvrdzuje gladiátorský súboj s Hulkom, absenciu Mjölniru a odhaľuje oficiálnu fotografiu zo zákulisia
Zdroj: Jasin Boland/©2016 Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia