Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2017, 16:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Tvrdý MMA knockout, aký sa nepodarí len tak hocikomu. Obyčajné prehodenie súpera cez rameno skončilo okamžitým koncom zápasu

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Luis Alvarez takto zápas ani neplánoval ukončiť.

Zápasy bojovníkov MMA vedia byť poriadne tvrdé a často sa končia tým, že jeden zo súperov skončí v bezvedomí. Inak to nebolo ani v nedávnom zápase medzi Luisom Raulom Alvarezom a Martinom Georgesom, v ktorom obaja bojovníci hýrili aktivitou a odmietali sa tomu druhému vzdať. Aj keď bolo viditeľné, že Luis nad svojím protivníkom dominuje a dostáva ho do úzkych, Martin sa bránil zo všetkých síl. Nanešťastie preňho, Luisovi sa v priebehu niekoľkých sekúnd podarilo zápas ukončiť a to aj napriek tomu, že mu chvat vôbec nevyšiel. Luis sa zaprel a pokúsil sa Martina prehodiť cez rameno, lenže ten na podlahu dopadol tak nešikovne, že si celou silou udrel tvár a hlavu a jednoducho na pár sekúnd upadol do bezvedomia. Luis Alvarez teda ani nevedel, ako sa mu podarilo zápas ukončiť, ale určite bol rád, že svojho nepríjemného súpera tak rýchlo vybavil.

Domov
Zdieľať
Diskusia