Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Warcraftu má v pláne natočiť ďalšie pokračovania. O čom by mali byť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Duncan Jones sa na svojom Twitteri pustil do zaujímavej konverzácie, ktorá odhalila, že má s Warcraftom ešte veľké plány.

Očakávaná premiéra snímky Warcraft, ktorej sme sa dočkali ešte začiatkom júna minulého roku, sa s jednoznačným názorom fanúšikov rozhodne nestretla. Či už sa vám ale táto adaptácia hernej predlohy páčila alebo nie, nič to nemení na skutočnosti, že pre štúdio Universal išlo o trpké finančné sklamanie. Nakoniec, necelých 50 miliónov dolárov z amerických kín hovorí veľmi jasnou rečou. No tržbami ani kvalitou filmu sa v dnešnom článku zaoberať nechystáme, a preto si namiesto toho radšej posvietime na možné pokračovanie. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že režisér Duncan Jones by sequel natočil naozaj veľmi rád, ak by teda dostal možnosť a zároveň aj dostatočný rozpočet. O jeho vášni k látke svedčí tiež nedávna konverzácia na Twitteri, vďaka ktorej si môžeme byť istí, že Jones má v hlave ešte poriadne množstvo nápadov, čakajúcich na realizáciu. Veď posúďte sami.

Z vyššie vyobrazených príspevkov si tak môžme vytvoriť aspoň čiastočnú predstavu o tom, ako by mohli ďalšie pokračovania vyzerať, pričom je jasné, že Orkovia vyvíjajúci sa ako armáda, mesto Dalaran a rozvíjanie príbehov Lothara (Travis Fimmel), Khadgara (Ben Schnetzer) či Go’Ela (syn Durotana - Toby Kebbell) sú bezpochyby iba špičkou obrovského ľadovca. Svet Warcraftu je nesmierne bohatý a nový film s touto tematikou by zaručene potešil mnohých. Či sa však nejakého dočkáme, ukáže iba čas. Duncan sa momentálne sústredí na svoj nadchádzajúci projekt s názvom Mute. Pôjde o temné mestské sci-fi odohrávajúce sa vo futuristickom Berlíne a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Chceli by ste vidieť Warcraft 2? A ak áno, tak na čo/koho by sa mal zamerať? Určite nám dajte vedieť v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia