Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2016, 21:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zaži návrat legendárnej Mafie v namakanej slovenskej krádeži triednej knihy. Nechýbajú ani prestrelka, zranenia či známe postavy

FILMY A SERIÁLY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tom, Paulie a Sam sa vracajú!

Tento rok sme ti predstavili už niekoľko prepracovaných únosov triednych kníh (nejaké môžeš nájsť napríklad tu či tu). Mali sme tu kúsky zo stredoveku či dokonca aj Rokfortu, tentokrát sa však presunieme do hry. A to rovno do legendárnej prvej Mafie. Uvidíme teda známe a srdcu blízke postavy Toma, Sama a Paulieho, ktorí sa spolu vydajú ukradnúť dôležité dokumenty od dona Morella, ktorý hral rolu záporáka aj v Mafii. Každému je hneď od začiatku jasné, že ide v skutočnosti o triednu knihu, no to, ako sa celá zápletka vyvŕbi, nebudeme prezrádzať. Originálny únos triednej knihy pripravili maturanti z Gymnázia Jána Chalupku v Brezne. Študentský minifilm rozhodne stojí za zhliadnutie!

Domov
Zdieľať
Diskusia