Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2016 o 12:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nekonvenčné metódy bizarného wellness centra a výjavy ako z nočnej mory. Temný horor od režiséra Kruhu dostal netradičný trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový film Gorea Verbinského sľubuje aj v druhej ukážke poriadnu nálož temnej atmosféry.

Gore Verbinski dal zbohom Pirátom Karibiku a vrátil sa k starým dobrým hororovým koreňom. A zdá sa, že urobil dobre. Jeho novinka A Cure for Wellness vyzerá aj v druhej ukážke neodolateľne mrazivo. Na scenári sa podieľal Justin Haythe (Revolutionary Road) a je sympatické, že detaily príbehu sú nám zatiaľ poctivo tajené. Hlavným hrdinom bude mladý inžinier v podaní Dane DeHaana (Valerian And The City Of A Thousand Planets), ktorý sa vydáva do bizarného „wellness centra“ vo švajčiarskych alpách. A zdá sa, že temné tajomstvá tejto budovy poriadne otestujú jeho psychiku. A Cure for Wellness pôsobí ako mimoriadne sľubná nočná mora, dúfajme teda, že to Verbinskému vyjde a R-kový rating dostatočne využije. Dobrých thrillerov/hororov totiž nie je nikdy dosť. Okrem DeHaana sa vo filme objaví aj Jason Isaacs (Fury), Mia Goth (Everest), Celia Imrie (Legends of Tomorrow) či Susanne Wuest (Goodnight Mommy). V českých a slovenských kinách sa budeme báť od 16. februára 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia