Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 10:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ako si vycvičiť draka 3 uvidíme až v roku 2019

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Uložiť Uložené

Ďalší odklad, ďalšie patálie a ďalšie sklamanie fanúšikov.

How to Train Your Dragon nie je klasický animák. Skvelá rozprávka s pár odvážnymi prvkami sa dočkala aj poctivej druhej časti, na ktorú sme síce čakali 4 roky, avšak oplatilo sa Na tretiu časť si pritom počkáme ešte dlhšie. Štúdio Universal totiž nedávno oznámilo, že sa produkcia predĺži a snímka dorazí až 9. marca 2019, takže presne o 27 mesiacov. Tretí diel bol najprv odložený na júl 2017, neskôr na rok 2018, no a po novom ju uvidíme až v roku 2019. Vzhľadom na kvality prvých dvoch dielov ide o nesmierne smutnú správu, no nič sa nedá robiť. Ostáva dúfať, že ukončenie trilógie bude stáť za to, hlavne keď sa hovorí, že pôjde o poslednú časť. 

A o čom vlastne bude? Dej zachytí Bezzubku a jej túžbu po väčšej slobode, respektíve niečom, čo ju zláka. Správne, zdá sa, že sa dočkáme ďalšieho Nočného besa a vytvorí sa nám párik. Taktiež sa špekuluje o tom, že na konci filmu už bude Škyťák starší muž a draci majú z povrchu zemského zmiznúť, aby sa tak sága priblížila realite, kedy draci žili už len v legendách. Ako to nakoniec dopadne zistíme až o dlhé dva roky. Réžie sa opäť chopí Dean DeBlois (postaral sa o oba diely). Tak sa mi zdá, že je čas pripomenúť si dvojku.

Domov
Zdieľať
Diskusia