Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 21:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ponorte sa vďaka úžasnému videu do zákulisia natáčania Múmie a nahliadnite za oponu ďalších bláznivých kúskov Toma Cruisa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herci si adrenalínové natáčanie Múmie očividne poriadne užili. A Tom Cruise nechal svojho kaskadéra opäť raz bez práce.

Herec Tom Cruise, ktorý sa nám v nedávnych debutových záberoch pre reštart Múmie predstavil ako vojak Tyler Colt, je všeobecne známy tým, že kaskadéra používa iba v naozaj výnimočných prípadoch. Pokiaľ ste teda vyššie spomínaný trailer už mali možnosť zhliadnuť, tak veľmi dobre viete, že svojej povesti neostane nič dlžný ani tentokrát. Opäť raz sa totiž podujal na niekoľko bláznivých kúskov, medzi ktorými však jasne dominuje natáčanie pádu lietadla v beztiažovom stave. V nižšie priloženom videu zo zákulisia Múmie tak okrem podobných adrenalínových momentov narazíte aj na niekoľko vyjadrení režiséra Alexa Kurtzmana a hereckých hviezd. A to všetko za doprovodu krásnej skladby Light of the Seven, ktorú sme mohli počuť vo finálovej epizóde šiestej série Game of Thrones. Premiéra snímky je v našich kinách naplánovaná na 8. júna 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Ako na vás nová Múmia zatiaľ pôsobí?

Domov
Zdieľať
Diskusia