Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2016, 16:11
Čas čítania 0:00
PetraDam

Piknik v januári? Zábavné príhody žien, ktoré zažili naozaj divné rande

VZŤAHY
Uložiť Uložené

To človek ani nevymyslí, to píše život sám.

„Pozval ma na večeru, na ktorej mi povedal, že som zbabelec, lebo som si objednala len stredne štipľavý burger. Neskôr dodal, že som oveľa tučnejšia, ako si ma pamätal.“ (Kim, 25)

Piknik v januári? Zábavné príhody žien, ktoré zažili naozaj divné rande
Zdroj: unsplash.com

„Chodili sme spolu štyri mesiace, keď ma pozval na rande do baru na streche, odkiaľ sa veľmi komplikovane schádzalo dole. Následne mi povedal, že má ženu a tri deti a najmladšie má len dva mesiace. Dokonca mi ukázal fotku na svojom mobile.“ (Yasmin, 24)

„Skončili sme u neho doma. Ráno som si dala sprchu a keď som si vypýtala uterák, podal mi kožuch so slovami, že čistý uterák nemá.“ (Simona, 29)

„Počas rande som išla na toaletu a keď som prichádzala k stolu spoza jeho chrbta som videla, že olajkoval asi sedem fotiek nejakej polonahej baby na instagrame.“ (Bea, 27)

Piknik v januári? Zábavné príhody žien, ktoré zažili naozaj divné rande
Zdroj: unsplash.com

„Najprv mi povedal, že jeho mama vedie skupinu zameranú na znížovanie hmotnosti a potom sa ma opýtal, či mi má dať jej číslo.“ (Esme, 29)

„V polovici našej prvej romantickej prechádzky vytiahol z vrecka mobil a začal hrať PokémonGo!“ (Lauren, 23)

„Povedal mi, že má 26 rokov a je model. Naposielal mi krásne fotky, no keď sme sa stretli vysvitlo, že tie fotky boli pravdepodobné posťahované z instagramu a bol to vlastne 18-ročný ITčkar.“ (Zoe, 30)

Odporúčané
Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku 7. apríla 2024, 9:30

„Na bare sa dalo platiť výhradne v hotovosti a ja som mala len platobnú kartu. Potriasol plecami a povedal, že na ulici určite nájdem nejaký bankomat.“ (Rosie, 22)

„Došli sme k nemu domov, kde postavil pevnosť z vankúšov a chcel sa hrať na prestrelku. Povedala som mu, že ma bolí zub a šla som domov.“ (Amanda, 23)

Piknik v januári? Zábavné príhody žien, ktoré zažili naozaj divné rande
Zdroj: unsplash.com

„Predtým, než sme vôbec mali naše prvé rande, trval na tom, aby sme sa po ceste na večeru zastavili v miestnom kasíne, aby mohol vyhrať peniaze na večeru.“ (Ivana, 34)

„Po polhodine nášho rande povedal, že má rád ticho. Tak sme tam len tak vedľa seba ticho sedeli.“ (Ellie, 27)

„Povedala som mu vtip, na ktorom sa začal strašne smiať, až mu tiekli slzy, ktoré sa potom premenili do vzlykov o jeho ex, ktorá ho opustila kvôli jeho najlepšiemu kamarátovi.“ (Mira, 26)

„Jeho predstava romantického rande bol piknik. V januári. S balíčkom zemiakových lupienkov!“ (Temi, 26)

„Celú noc bol na mobile. Zistila som, že so svojou bývalou, ktorej tvrdil, že zobral svoju babku na kari.“ (Rebeka, 22)

Piknik v januári? Zábavné príhody žien, ktoré zažili naozaj divné rande
Zdroj: unsplash.com

„Povedal mi, že sa chystal odsťahovať do iného mesta, ale rozhodol sa, že zostane, keďže má mňa. Bolo to na prvom rande!“ (Bridie, 26)

„Pozval ma na „malú spoločenskú akciu.“ Neskôr vysvitlo, že išlo o svadbu. Nevestou bola jeho ex a on celý deň plakal.“ (Rhian, 27)

„Randil len so ženami menom Hannah, aby jeho tetovanie s menom jeho bývalej "HANNAH," stále dávalo zmysel!“ (Hannah, 28)

Stala sa aj tebe na rande nejaká podobná bizarnosť? Podeľ sa s nami v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia