Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2016, 11:01
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najsledovanejšie osoby na Instagrame: Kraľuje Selena Gomez, v rebríčku nájdeme aj Kim Kardashian či Arianu Grande

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM REBRÍČEK SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Ste zvedaví, kto sa umiestnil na ostatných priečkach?

Slovo Instagram na našej stránke skloňujeme mimoriadne často. Nie je sa čomu čudovať, veď ide o jednu z najvyužívanejších a najpopulárnejších sociálnych sietí súčasnosti. Milióny užívateľov každodenne zverejňuje fotografie zo svojho života a niektorí si bez Instagramu už ani nevedia predstaviť svoj deň. Instagram je prvá vec, ktorú ráno skontrolujú a chodia s ním aj spávať. My sa dnes pozrieme na top 10 účtov, ktoré v roku 2016 ovládli Instagram.

Nečakajte žiadne prekvapenia. Každému je asi jasné, že rebríček ovládli známe osobnosti. Celebrity využívajú Instagram naozaj vo veľkom a prostredníctvom neho komunikujú so svojimi fanúšikmi. Tí sú tak denno denne v obraze. Teraz sa už dostávame k pointe a prvá priečka asi nikoho neprekvapí. Áno, na vrchole je populárna speváčka a herečka Selena Gomez so svojimi 103 miliónmi followerov. Zaujímavosťou je, že Selena si od Instagramu a sociálnych médií vôbec, dala pauzu a od 15. augusta nepridala žiaden nový príspevok. Výnimku spravila nedávno v deň Vďakyvzdania, kedy po dlhých 14 týždňoch postla fotografiu z koncertu a pridala k nej aj krátky, no dojemný popis venovaný fanúšikom. Ani dlhá prestávka teda nebránila 24-ročnej hviezde, aby v počte followerov kraľovala.

1. Selena Gomez

103 miliónov followerov

Na druhom mieste sa nachádza speváčka Taylor Swift. Tay má 93,6 milióna followerov, čo je tiež obrovské číslo. Top trojku uzatvára speváčka Ariana Grande s 89,6 milónmi followerov. Ak si prečítate článok dokonca, uvidíte, že rebríčku dominujú ženy. V zozname sa nachádzajú len dvaja muži. Cristiano Ronaldo na 6. mieste a Dwayne "The Rock" Johnson na 8. mieste. V rebríčku sa nachádzajú rovno tri Kardashianky-Jennerky, no to už asi nikoho neprekvapí.

2. Taylor Swift

93,6 milióna followerov

3. Ariana Grande

89,6 milióna followerov

 

"da fucks up there?"

Fotka uverejnená používateľom Ariana Grande (@arianagrande),

4. Beyoncé

88,9 milióna followerov

5. Kim Kardashian

87,8 milióna followerov

6. Cristiano Ronaldo

82,3 milióna followerov

7. Kylie Jenner

79,5 milióna followerov

8. Dwayne Johnson

71 miliónov followerov

 9. Nicki Minaj

69 miliónov followerov

10. Kendall Jenner

68,9 milóna followerov

 

burger please

Fotka uverejnená používateľom Kendall (@kendalljenner),

 Máš aj ty svojho favorita na Instagrame? Napíš nám do komentárov

Domov
Zdieľať
Diskusia