Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 15:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nová Múmia odhaľuje svoje ničivé schopnosti v debutovej ukážke pre očakávanú snímku z prepojeného sveta klasických hororových monštier

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe a ďalší v reštarte Múmie, ktorá sa neskôr pripojí k Draculovi a iným monštrám v prepojenom svete.

Celkom nečakane nás zasiahol prvý teaser trailer pre reštart Múmie, ktorá sa neskôr pripojí ku klasickým monštrám Universalu v plánovanom crossoveri. Dovtedy nás však ešte čaká pár sóloviek/origin príbehov a jedným takým bude práve aj Múmia s Tomom Cruiseom, Sofiou Boutellou či Russellom Croweom v úlohe Dr. Jekylla/Mr. Hydea. Prvý menovaný stvárni vojaka Tylera Colta, ktorého misia v Iraku zahŕňa hľadanie teroristov v púšti, avšak narazí na niečo úplne iné. V krypte hlboko pod piesočnými dunami sa k životu preberie staroveká kráľovná, ktorej život bol nespravodlivo ukončený a rozpúta čosi zlomyseľné. Niečo, čo sa v nej hromadilo stovky rokov. Bude obdarená schopnosťami mimo ľudského chápania a zrejme narobí poriadny neporiadok.

Príbeh nás však zavedie aj do podzemia moderného Londýna. Režíruje Alex Kurtzman (spoluscénárista Abramsovho Star Treku) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Annabelle Wallis, Jake Johnson či Courtney B. Vance. Plnohodnotného traileru sa dočkáme už najbližšiu nedeľu a premiéra snímky je u nás momentálne naplánovaná na 8. júna 2017. Čo hovoríte na teaser?

Nová Múmia odhaľuje svoje ničivé schopnosti v debutovej ukážke pre očakávanú snímku z prepojeného sveta klasických hororových monštier
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia