Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 12:47
Čas čítania 0:00
PetraDam

Týchto 9 typov ľudí ti na koncerte žerie nervy. Je horší rozlievač drinkov alebo frajerka na pleciach?

Uložiť Uložené

Kúpiš si lístok na koncert obľúbenej kapely a potom trpíš kvôli otravným ľuďom v tvojom okolí. Znie to povedome?

Stalo sa to každej z nás. Kúpila si si lístok na koncert svojho obľúbeného interpreta v domnienke, aký skvelý zážitok ťa čaká a potom sa to stalo. Ľudia. Dobrá rada by mohla znieť, aby si si nabudúce kúpila lístky na sedenie, ale tam sa ti tiež môže ľahko stať, že natrafíš na osobu, ktorá bude celý koncert tancovať a neuvidíš nič. Aké typy ľudí nám teda znepríjemňujú život na koncertoch?

Malý otravný komár

Čím sú fanynky vzrastom menšie, o to viac sa snažia na seba upútať pozornosť. Aj keby si merala rovných 1,95 m, tú malú, ledva jeden a pol metrovú žienku, nemáš šancu prehliadnuť. Jej vlasy lietajú na meter ďaleko okolo jej hlavy priamo do tvojej tváre, jej malé špicaté laktíky cítiš každých 30 sekúnd vo svojom žalúdku a taktiež váhu drobnej poskakujúcej postavičky na prstoch na nohách. Keď sa ňu pozrieš zabijáckym pohľadom v naivnej snahe, že jej niečo dopne, ani si ťa nevšimne. Ako oddaná fanynka totiž nepríčetne vykrikuje texty všetkých pesničiek a na tvári má výraz slastného orgazmu. Veď ona je predsa maličká, tak čo máš za problém?

Eiffelovka

Jasné, prečo si nesadnúť na plecia svojmu dvojmetrovému frajerovi a nespraviť nepriehľadnú vežu, cez ktorú nikto nič neuvidí?

Týchto 9 typov ľudí ti na koncerte žerie nervy. Je horší rozlievač drinkov alebo frajerka na pleciach?
Zdroj: pinterest

 

Zviera

Ledva stojí na nohách a drží oči otvorené. Sem - tam stratí rovnováhu a začne ho klátiť, bohužiaľ rovno smerom k tebe. V ruke meravo zviera plastový pohár s pivom, ktoré má vysoké predpoklady skončiť na niektorom z okolostojacich. Niekedy sa snaží skandovať nejaké trápne heslá alebo spievať (revať ako túr), ale výsledkom všetkej jeho snahy je skôr zopár pazvukov. Keď si chceš vychutnať koncert, nechaj sa posunúť davom minimálne o osem metrov ďalej. Navyše, so stúpajúcou opitosťou úmerne stúpa aj jeho agresivita a sklony ku konfliktom, ktorým je lepšie sa vyhnúť.

 

Obchod s elektronikou

Našla si si dobrý flek, o niekoľko minút sa to všetko spustí. Super. Lenže s prvými tónmi sa ti do tváre zdvihnú 2 ipady a 3 mobily s XXL obrazovkou, ktorých sebeckí majitelia sa rozhodli dokumentovať koncert, ktorý si doma aj tak nikdy nepozrú.

Týchto 9 typov ľudí ti na koncerte žerie nervy. Je horší rozlievač drinkov alebo frajerka na pleciach?
Zdroj: unsplash.com

Michelin

Keď sa nachádzaš v natrieskanej hale, kde nie je ani 20cm, ktoré by patrili výlučne tebe a máš pocit, že každú chvíľu budeš potrebovať kyslíkovú bombu, vtedy nie je zrovna najideálnejšie mať objemnejšieho upoteného suseda s prsiami Pamely Anderson. Tichý stojaci variant sa ešte dá zvládnuť, ak si odmyslíš fakt, že sa musíš opierať o jeho mokré tričko a pri pohľade na jeho červenú potiacu sa tvár so záchvatom dýchavičnosti si robiť starosti, či netreba zavolať záchranku. Horší prípad nastane, keď „tučkovia“ začnú skákať. Vychutnávajú si muzičku, vytešujú sa až sa podlaha otriasa a sem - tam do teba nechtiac jemne šťuchnú a ty sa objavíš o štyri metre doprava. Alebo ti z tvojich Martensov vyrobia plutvy na plávanie, i keď sú to zväčša naozaj milí ľudia.

Rozlievači drinkov

Jasne, nie si cukrová bábika, keď ti ale v čižme žblnkoce niekoho pivo, či celý večer smrdíš ako zatuchlina, lebo niekto už nebol v stave preniesť ani dva pollitráky od baru, mohli by povedať aspoň jedno „sorry!“

Týchto 9 typov ľudí ti na koncerte žerie nervy. Je horší rozlievač drinkov alebo frajerka na pleciach?
Zdroj: unsplash.com
 

Naháči

Teplo a vydýchaný vzduch nerobia dobre nikomu. Niektorí to riešia tak, že sa jednoducho zbavia vrchného dielu a zabávajú sa, ako ich príroda stvorila. S vyrážkovým chrbtom, zlými kerkami a spoteným chlaptým podpažím, ktorého sa ešte žiadny deodorant nedotkol. Často taktiež patria medzi najväčších rebelov, ktorí skákajúc odkopnú a odsotia každú živú dušu bez ohľadu na pohlavie a vek, ktorá má tú smolu nachádzať sa nablízku.

Vlasáč

Možno zrovna netancuješ na aktuálnu skladbu, a tak akurát dostávaš v stojatej polohe po ksichte niečím, čo pripomína päťročný mop na schody. Rozhadzovať spotenými dlhými vlasmi do všetkých strán nie je danosť len ženských.

Týchto 9 typov ľudí ti na koncerte žerie nervy. Je horší rozlievač drinkov alebo frajerka na pleciach?
Zdroj: unsplash.com

Hysterky

Väčšinou ich tvorí skupina kamarátiek. Človek by si myslel, že existujú len na koncertoch Justina Biebera a chlapčenských skupín, ale bohužiaľ ich možno nájsť aj na „tvrdších“ akciách. Nahodené a pripravené stráviť noc svojho života so svojím vytúženým spevákom (alebo aj bubeníkom, keď sa inak nepodarí). Šalejúce, kričiace, pištiace, revúce, skáčuce, plačúce, vlasy si trhajúce, podprsenky odhadzujúce a pod. Akokoľvek sa snažíš a napínaš, hudbu kvôli nim nepočuješ, zvieraciu kazajku po ruke nemáš a aj keď zmeníš miesto, hlasu sirén neutečieš.

 Každý sme iný a iným spôsobom sa aj zabávame. Možno skáčeš s aktívnymi naháčmi, alebo si vychutnávaš koncert pasívnejším spôsobom na dámu z balkóna, ďaleko od šialeného davu. Napíš nám tvoje skúsenosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia