Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2016, 21:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Doug Liman prezradil, že prostredníctvom temnej tímovky Dark Universe plánuje obrátiť komiksový žáner naruby

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorca snímok ako Edge of Tomorrow či The Bourne Identity je zatiaľ zo spolupráce s Warner Bros. nadšený a chystá nekonvenčný prístup k látke.

O hranom celovečeráku s názvom Dark Universe, v ktorom by sa mal okrem samotného Johna Constantina objaviť napríklad aj Swamp Thing, Deadman, Zatanna či Etrigan the Demon, sme vás naposledy informovali ešte v auguste, a to konkrétne oznámením Douga Limana (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity) do pozície režiséra. Odvtedy síce bolo ohľadom tejto temne ladenej tímovky ticho, to sa však teraz aspoň čiastočne mení. Liman sa totiž v nedávnom rozhovore pre IGN v krátkosti vyjadril aj na tému svojho nadchádzajúceho projektu. A nadšenie rozhodne neskrýval:

Milujem tie postavy, milujem Warner Bros. a milujem aj producenta Scotta Rudina. Bol som požiadaný, aby som prišiel a robil veci, ktoré sú nekonvenčné. Ak chcú ľudia konvenčnosť, za mnou neprídu. Ako vlastne môžete byť konvenčný, keď v súvislosti s touto látkou ani žiadne zavedené pravidlá neexistujú? Takže, keď vo Warner Bros. chceli komiksový žáner akosi obrátiť naruby, zavolali mne.

Zľava: Swamp Thing, Zatanna, Deadman, John Constantine a Etrigan the Demon

Režisér Doug Liman prezradil, že prostredníctvom temnej tímovky Dark Universe plánuje obrátiť komiksový žáner naruby
Zdroj: DC Comics

Aj keď sme sa z týchto slov nedozvedeli takmer nič podstatné, je jasné, že Douga spolupráca s Warner Bros. teší a chystá pre komiksový žáner niečo naozaj odlišné. Najdôležitejšou otázkou ale zostáva, koľko z toho mu štúdio povolí. Ako už vieme, snímka Dark Universe by mala zapadnúť do sveta DCEU, kde sa nachádza aj Batman, Superman, Wonder Woman, atď. A boli to práve ľudia vo Warner Bros., ktorí sa svojimi zásahmi do jednotlivých produkcií postarali o skutočnosť, že filmy ako Batman v Superman či Suicide Squad vo výsledku dopadli tak, ako dopadli. Štúdio si navyše pre svoje budúce DC projekty zarezervovalo hneď dva dátumy. Je teda možné, že 5. október 2018 alebo 1. november 2019 bude tým dňom, kedy sa Constantine a spol. objavia na strieborných plátnach? Nuž, v tejto chvíli nám ostáva už iba dúfať v najlepšie a trpezlivo čakať na ďalšie novinky. Pre ďalšie informácie klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia