Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 17:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Ochladilo sa a nevieš, čo na seba? Skúsime ti s tým pomôcť skrz snímky z rôznych kútov Európy

MÓDA
Uložiť Uložené

Najlepší fotograf pouličnej módy nám opäť raz prostredníctvom svojich záberov ukáže, čo sa nosí v rôznych mestách naprieč Európou.

Už to bude nejaký ten piatok, kedy sme vám naposledy priniesli pohľad do ulíc známych svetových metropol. Teda, aby sme boli konkrétni, na pouličnú módu v podaní bežných ľudí, ale aj všeobecne známych osobností. Našťastie, s obdobnými článkami sme späť a vy sa môžete tešiť na pravidelnú dávku inšpirácie.

Ako je uvedené už v nadpise, leto je definitívne preč a pred sebou máme šesť chladnejších mesiacov, kedy sa dá s výsledným outfitom vyhrať. Niežeby sa počas horúcich dní nedalo, ale v priebehu letných dní predsa len volíme skôr jednoduchšie kúsky. Vráťme sa ale urýchlene k tomu podstatnému. Ak stále nevieš, čo si máš obliecť do týchto sychravých dní, pokúsime sa ti aspoň sčasti s daným problémom poradiť prostredníctvom série záberov od známeho fotografa menom Adam Katz Sinding, ktorý už niekoľkokrát navštívil aj Prahu. Mnohí z vás ho určite poznajú aj vďaka súkromnému projektu Le 21ème. Tentokrát nás rodák z Brooklynu zoberie na (virtuálne) potulky mestami, ako Miláno, Paríž alebo Petrohrad a ukáže nám najštýlovejších ľudí pohybujúcich sa v uliciach počas módnych udalostí. Najmä ruská metropola by vám mala pomôcť s výberom tých správnych kúskov na najbližšie dni a týždne. 

Opäť však platí staré zlaté pravidlo, že menej je niekedy viac, a tak (prosím vás) nekombinujte príliš veľa vzorov, farieb a materiálov. Nemusí to dopadnúť dobre. Naopak, nič nepokazíte, keď stavíte na osvedčené vrstvenie v dobre ladiacich odtieňoch s jedným výraznejším akcentom. Mimochodom, ak budete pozorne sledovať všetky snímky, možno postrehnete aj takú Rihannu alebo Serenu Williams. A verte nám, obé dámy majú čo ponúknuť. Nebudeme vás už ale naťahovať ďalšími zbytočnými slovami, nech sa páči.  

Ochladilo sa a nevieš, čo na seba? Skúsime ti s tým pomôcť skrz snímky z rôznych kútov Európy
Zdroj: Adam Katz Sinding

Pokiaľ sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Restyler, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta, ďakujeme za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia