Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 10:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Universal pripravuje celovečerný film o Gears of War!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Locust Horde versus ľudia!

Pár dní pred launchom očakávaného 4. dielu zo série Gears of War, ak teda nerátame Juggernaut, internet hlási o druhom pokuse spracovanie milovanej blockbusterovej ságy od Microsoftu, Epic Games a najnovšie aj Coalition. Momentálne nemáme informácie o žiadnych podrobnostiach, ani len o dátume premiéry, no vieme, že produkovať budú Scott Stuber (Central Intelligence) a Dylan Clark (Planet of the Apes franchise). 

Srandujeme, nejaké info pre vás predsa len máme. Die-hard fanúšikovia Gears by nás rozpárali Lancermi, keby sme ich takto namotali a nič viac neprezradili. Rod Fergusson, hlava štúdia Coalition, ktoré tvoria aj ľudia pracujúci na Gears trilógii, nehovoriac o tom, že Fergusson bol jedným z hlavných vývojárov, prezradil, že snímka sa nemusí nutne držať herného príbehu. Ťažko povedať, či uvidíme rovnaké postavy, no ignorovať to, čo sa stalo v hrách, by bola nesmierne škoda. Do budúcna z toho môže byť aj celkom sľubná franchise, ak to teda nedopadne ako Warcraft. Tentoraz to myslíme z čiste ekonomického hľadiska. Ak ohlásia dvojku, pravdepodobne len s čínskymi hercami a v čínskom jazyku, nakoniec, nebyť čínskych kín, snímka by prepadla. To je už ale iný príbeh. Film bude výtvorom ako štúdia Universal, tak samotného Microsoftu. Dúfame, že projektu už nič nebude brániť v ceste za premiérou, keďže ako mnohí iste viete, jeden pokus natočiť Gears film už zlyhal. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia