Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 15:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Po úžasnom traileri pre Fantastické zvieratá niet pochýb, že návrat do čarodejníckeho sveta bude magicky krásny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prútiky versus zbrane, čarodejníci versus mukli.

Azda po prvýkrát sa bezvýhradne teším na premiéru Fantastic Beasts. Prvé trailery ma vôbec neočarili. Istá miera nostalgie zafungovala, niektoré postavy boli zaujímavé, no akosi ma neťahal Eddie Redmayne a celková zápletka. Dneškom sa to však mení. Najnovší trailer je plný úžasných momentov, čarov, atraktívnych postáv a taktiež niečoho, na čo sme čakali už veľmi dlho. Súboja ľudí so zbraňami a čarodejníkmi. Určite ste si neraz kládli otázku, kto by z tohto súboja vyšiel ako víťaz. Treba pritom myslieť na to, že nie každý čarodej oplýva schopnosťami Dumbledora, a tak sa podobný stret nemusí javiť až tak jednoznačne. Celkom možno najlepší doterajší trailer by mal presvedčiť aj posledných skeptikov, akým bol aj ja sám. Asi to bude len mnou, no Eddie Redmayne má vo videu nižšie o dosť menej priestoru, než v predošlých promo materiáloch, čo mohlo zavážiť na jeho celkovej kvalite. Snáď ale budeme v kinách prekvapení a Eddieho postavu menom Newt Scamander si obľúbime. Tešíme sa aj na obrovské monštrá, čarovné zvieratá, ale i na malé a neškodné tvory. Ako môžete sami vidieť, v novembri ich v kinosálach spoznáme celé desiatky. 

Príbeh sa bude odohrávať v roku 1926 a predstaví nám Newta Scamandera (Eddie Redmayne - The Danish Girl, The Theory of Everything), ktorý práve dokončil globálnu exkurziu s cieľom nájsť a zdokumentovať neobyčajnú skupinu magických tvorov. Po príchode do New Yorku však dôjde k nehode a z Newtovho čarovného kufríka sa vyslobodí hneď niekoľko chytených zvierat. Za túto nešťastnú situáciu je síce zodpovedný mukel menom Jacob, problém s uniknutými tvormi však treba vyriešiť čo najskôr. Môžu totiž ohroziť nielen svet čarodejníkov, ale aj spoločnosť muklov.

Režíruje David Yates (Harry Potter and the Order of the Phoenix, Half-Blood Prince, Deathly Hallows: Part 1 a Part 2), scenár mala na starosti samotná autorka knižnej predlohy, J. K. Rowling, a okrem vyššie spomínaného Eddieho sa vo filme objaví aj Katherine Waterston,Alison SudolEzra MillerDan FoglerColin FarrellJenn MurrayJon VoightCarmen Ejogo,Gemma Chan či Faith Wood-Blagrove. Premiéra u nás je naplánovaná na 17. novembra 2016a pokiaľ sa chcete niečo dozvedieť aj o postavách, prípadne niektorých tvoroch, klikajte sem. Ako sa trailer pozdáva vám? 

PS: Niektoré zo zvierat sme vám už predstavili v tomto článku. A či uvidíme aj známe postavy zo ságy o Harrym Potterovi? Na to zase odpoveď nájdete tu. 


Po úžasnom traileri pre Fantastické zvieratá niet pochýb, že návrat do čarodejníckeho sveta bude magicky krásny
Domov
Zdieľať
Diskusia