Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2016, 14:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt sa síce rozvádza s Angelinou, v napínavej vojnovej dráme si však berie Marion Cotillard

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Spojenci Roberta Zemeckisa vyzerajú bravúrne aj v novej upútavke.

Allied alebo ak chcete Spojenci, je romantický thriller o špiónoch z obdobia druhej svetovej vojny. V hlavných úlohách budeme sledovať Brada Pitta (Fury, World War Z) spolu s Marion Cotillard (The Dark Knight Rises, Inception) ako dvojicu zabijakov, ktorá sa do seba zamiluje počas nebezpečnej misie s cieľom zavraždiť nemeckého úradníka. Protagonisti síce potvrdia svoju lásku aj manželským zväzkom, ich románik však končí až príliš skoro. Postava Pitta totiž zistí, že jeho žena, s ktorou má navyše aj dieťa, je dvojitou agentkou a dostal príkaz eliminovať ju (nemala to hrať skôr Angelina?). Zdá sa, že Paramount využil aktuálnu situáciu Brada Pitta, ktorý sa bude rozvádzať s Angelinou a vyslal tak do sveta upútavku, v ktorej sa žení s postavou Marion Cotillard. Takto sa to robí. 

Režíruje Robert Zemeckis (The Walk, Forrest Gump, trilógia Back to the Future), o scenár sa postaral vynikajúci Steven Knight (Locke, Eastern Promises), ktorý celý nápad aj vymyslel a premiéra je zatiaľ naplánovaná na 1. decembra 2016. Okrem Pitta a a Cotillard si zahrajú aj Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Charlotte Hope.

Domov
Zdieľať
Diskusia