Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 13:00
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Google oznámil veľké mediálne podujatie, kde plánuje predstaviť Android smartfóny Pixel aj Pixel XL

TECH GOOGLE
Uložiť Uložené

Čakajú nás vraj naozaj zaujímavé prekvapenia.

Obdobie, kedy spoločnosť Google predstavuje vynovené generácie smartfónov z modelového radu Nexus sa už nezadržateľne blíži. Viacero dostupných informácií však nasvedčujem tomu, že tento rok bude trošku odlišný, pretože svetlo sveta neuzrie nástupca minuloročných modelov Nexus 5X a Nexus 6P, ale úplne nový kúsok pod označením Pixel a jeho väčšie prevedenie Pixel XL. Rozdiel by tu mal spočívať najmä v tom, že ani jeden už neponesie na konštrukcii značku hardvérového výrobcu, ale iba toho, kto ho navrhol, čiže internetového giganta.

Príchod úplne nového modelového radu potenciálne naznačuje aj z čerstvo zverejnené video, kde je možné vidieť siluetu zatiaľ oficiálne neznámeho smartfónu a dátum 4. októbra, čo predstavuje deň veľkej mediálnej konferencie organizovanej Googlom. Na špeciálnom webe sa nachádza to isté, avšak aj s celkom peknými fotografiami, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou vyhotovil fotoaparát očakávaného Pixelu. Viac sa však dozvieme už čoskoro.

Domov
Zdieľať
Diskusia