Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2016, 17:18
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Je mŕtvy, alebo sa všetko odohráva v jej hlave? Trailer pre horor Shut In s Naomi Watts je plný otázok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vie Mary rozoznať čo je skutočné a čo nie?

Pomaly 10-ročného chlapca Jacoba Tremblayho poznáte, pokiaľ vás neminula írska oscarová dráma Room, kde si zahral hlavnú postavu spolu s Brie Larson. Mladý herec sa ale nestratil, a tak tu dnes máme prvú ukážku pre drámu/horror Shut It, v ktorom uvidíme ako hlavnú postavu Naomi Watts v úlohe detskej psychiatričky Mary, ktorá nemá v živote na ružiach ustlané. Pri autonehode totiž prišla o svojho manžela a svojím spôsobom aj o syna (toho stvárni Charlie Heaton, ktorého poznáme zo seriálového hitu Stranger Things). Ten je totiž v bdelej kóme a je odkázaný na pomoc matky. Počas tohto zložitého obdobia si k sebe domov berie nového klienta, chlapca Toma, ktorého si vezme do pestúnskej opatery. Keď ale chlapec počas jednej noci zmizne a všetko naznačuje tomu, že je mŕtvy, Mary verí, že sa vráti, aby sa jej pomstil. Je Tom skutočne duch? Je vôbec naozaj mŕtvy, alebo sa všetko odohráva len v jej hlave? To sú otázky, na ktoré dostaneme odpoveď až v kinách.

Režíruje Farren Blackburn (Hammer of the Gods), ktorý vychádzal zo scenára od Christiny Hodson, pričom herecké osadenstvo dopĺňa Oliver Platt ako Maryn terapeut. Premiéra je naplánovaná na 11. november (listopad) tohto roku a nám zostáva dúfať, že sa jej dočkáme aj u nás. Čo hovoríte na trailer?

Je mŕtvy, alebo sa všetko odohráva v jej hlave? Trailer pre horor Shut In s Naomi Watts je plný otázok
Zdroj: collider.com

Domov
Zdieľať
Diskusia