Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2016, 13:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Frustrovaný Ronaldo hodil reportérovi mikrofón rovno do jazera. Messi si však užíva dokonalý turnaj Copa América

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dva rozdielne futbalové príbehy.

Cristiano Ronaldo zatiaľ na EURO 2016 nedokázal nájsť správnu formu a keďže sa v zápasoch dosiaľ trápil, očividne mu na pohode nepridávajú ani dobiedzajúci novinári. Keď sa portugalský tím pripravoval na zápas proti Maďarom, ktorý bude rozhodovať o celkovom postavení mužstiev v tabuľke, pri rannej prechádzke sa ku Ronaldovi dostal zvedavý novinár. Portugalský novinár sa Ronalda prišiel spýtať, či je naplno pripravený na tento nadchádzajúci a mimoriadne dôležitý zápas, ale portugalská hviezda očividne nemala chuť odpovedať, a tak jednoducho vytrhla mikrofón reportérovi z ruky a hodila ho priamo do blízkeho jazierka. Nevieme, či bol Ronaldo v tej chvíli v zlej nálade, alebo sa jeho forma premietla aj do jeho psychiky, ale takéto incidenty by sa profesionálnym futbalistom určite stávať nemali.

Na druhej strane, v súčasnej situácii sa nedá nespomenúť parádna forma, v ktorej hrá na turnaji Copa América argentínska blcha Lionel Messi. Najskôr síce kvôli zraneniu sedel iba na lavičke, ale odkedy naskočil do hry, tak si v priebeh turnaja poriadne užíva, čo v praxi znamená 5 gólov a 4 asistencie v štyroch zápasoch. Messi okrem toho prekonal aj rekord argentínskeho útočníka Gabriela Batistutu a s 55 gólmi za reprezentáciu sa stal jej najlepším strelcom v histórii.

  

Domov
Zdieľať
Diskusia