Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2016, 22:04
Čas čítania 0:00
damnthat

FIFA 17 ponúkne výrazne zlepšenú grafiku. V prvom videu nám Mourinho ukáže, ako sa séria od svojho začiatku technicky zlepšila

TECH
Uložiť Uložené

Nový ročník FIFY od EA Sports sľubuje ďalšiu veľkú revolúciu.

So sériou FIFA je to už snáď ako s Call of Duty. Vývojári sľubujú, sľubujú a sľubujú a hráči sú sklamaní, naštvaní a oklamaní. Nemôžeme ale tvrdiť, že by hra nebola stále zábavná a nesnažila sa o inováciu, aj keď v malom množstve. Posledný diel sa nám celkom páčil a v recenzii sme mu udelili hodnotenie 7/10. Špekulácie o novom ročníku nabrali zaujímavý smer. Hovorilo sa totiž o tom, že Ignite engine vystrieda Frostbite vytvorený štúdiom DICE. Ten sa využíval najm v ich Battlefield sérii. Dnes to už máme potvrdené a môžeme čakať, že poslúži na spracovanie krajšej grafickej stránky, fyziky, ale i lepších animácií. Snáď teda bude nová FIFA atraktívnejšia, než kedykoľvek predtým. 

PS: Skutočne nechápeme, kto v EA Sports navrhol vymeniť Messiho za nasledovnú štvoricu hráčov. Hviezda Martiala z Mancherstru United zhasla rovnako rýchlo, ako zažiarila, pričom ho v obľúbenosti a sláve snáď nahradil ešte mladší Rashford. Eden Hazard mal tragickú sezónu, pričom s ním asi už nikto neráta ako s novým Messim či C. Ronaldom a talentovaný James pod Zidanom ohrieva lavičku. Zachraňuje to až  Reus. Je škoda, že nejde na EURO. Čerešničkou na torte je potom José Mourinho, ktorý nahovára trailer. Ten Mourinho, ktorého vyrazili z Chelsea celkom možno kvôli prístupu vlastných hráčov, ktorí ho tak trochu potopili. Nechápte nás zle, všetkých spomínaných máme radi. No v posledných mesiacov nielenže nežiarili, skôr naopak. Určite sa pre tváre takejto hry mohli vybrať vhodnejší hráči.

FIFA 17 dorazí na Xbox One, PS4 a PC 29. októbra. Viac sa dozvieme pred a na E3 budúci týždeň. Hru si už čoskoro budete môcť predobjednať tu.


Teraz sa už pokochajte inak skvelým teaserom

Domov
Zdieľať
Diskusia