Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2016, 19:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit a slovenská futbalová reprezentácia s futbalovou hymnou na EURO 2016

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy má k futbalu veľmi blízko, výsledkom čoho je novinka venovaná našim šikovným futbalistom.

Ako už určite všetci viete, slovenskej reprezentácii sa podarilo zaknihovať veľký úspech, ktorým je premiérová účasť na európskom futbalovom šampionáte. Ten začína už o pár dní a bude sa konať vo Francúzsku, avšak futbalový ošiaľ bez pochýb ovládne kompletne celú Európu. A výnimkou nie sú ani slovenskí rapoví interpreti, teda konkrétne Majk Spirit, o ktorom je veľmi dobre známe, že má k futbalu blízko, keďže sa mu v minulosti aktívne venoval. Dnes nám teda pri tejto príležitosti predstavuje aj nový singel, ktorý prichádza hneď aj s videoklipom zo zelených trávnikov. 

Ide o skladbu s názvom Šampión, ktorá vznikla pri príležitosti konania európského futbalového šampionátu a je venovaná našim reprezentantom. Motivačná skladba sa zároveň stáva oficiálnou hymnou pre slovenský tím, ktorému sa zatiaľ veľmi darí. Dočkali sme sa hneď aj videoklipu, ktorý vznikal na nedávnom sústredení slovenskej reprezentácie v rakúskom Windischgarstene, takže sa v ňom objavujú aj trénujúci hráči. Zvyšok záberov pochádza z Prahy, konkrétne z nedávneho turnaja pre mladých s názvom Nike Winner Stays. ”V tejto súvislosti by sme sa s Majkom radi poďakovali Martinovi Škrteľovi za to, že skladbu ukážkovo uviedol do predšampionátovej kabíny, celej slovenskej reprezentácii na čele s jej realizačným tímom, prezidentovi Slovenského futbalového zväzu pánovi Jánovi Kováčikovi ako aj Nike Prague za podporu.” hovorí Michal Matejovič, manažér Majka Spirita. Vizuál vznikal pod režisérskou taktovkou Michala Nemtudu a sekundoval mu celý A-Team. Teraz si už ale vychutnajte výsledok s hudobnou produkciou od kolegu z H16 - Abeho. 


Martin Škrtel, kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie: “Skladbu mi chalani poslali do Liverpoolu ešte pred reprezentačným zrazom a som rád, že sme ju mohli podporiť."

Majk Spirit a slovenská futbalová reprezentácia s futbalovou hymnou na EURO 2016
Majk Spirit a slovenská futbalová reprezentácia s futbalovou hymnou na EURO 2016
Majk Spirit a slovenská futbalová reprezentácia s futbalovou hymnou na EURO 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia