Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2016, 15:52
Čas čítania 0:00
Marek R.

Marek Hamšík sa dočkal obrovskej pocty. Slávny slovenský raper nahral pre neho hymnu

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tak toto sme tu ešte nemali.

Akosi sme si už zvykli za posledné roky, že tvorenie hymien pre slovenských športovcov sa stalo akýmsi novým národným športom tejto krajiny. A keďže je náš futbal na vzostupe, niet sa čo čudovať, že terčom hymien sa stáva tento najpopulárnejší šport na svete. Najskôr sme tu mali lyrický skvost v podaní folklórneho súboru Kozákovci s textom od Kuka z Horkýže Slíže a prešiel ledva týždeň a máme tu ďalší počin venovaný slovenskému futbalu.

O ten sa postaral Moloch Vlavo a nebol by to on, keby neposunul hranice o level vyššie. Hymnu totiž nespravil pre celý tím, ale vybral si len jedného hráča, nášho playmakera Marek Hamšíka. Na jeho výkony sa budeme na blížiacom sa európskom šampionáte spoliehať asi najviac a povzbudivé slová od Molocha ho určite vyburcujú k výborným výkonom. Otázne však je, či mu ostatní chalani nebudú závidieť túto hymnu.

"Keď je Marek na ihrisku, trávnik je viac zelený."

Domov
Zdieľať
Diskusia