Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2016, 13:34
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Chceš cestovať a používať moderné technológie? Slovenský tvorca populárnej aplikácie ponúka prácu snov

TECH CESTOVANIE PRÁCA
Uložiť Uložené

Letenka, kamera a samé dobrodružstvá.

Digitálnych nomádov každým jedným rokom pribúda a nie je sa čomu ani čudovať. Pracovať z exotických miest po celom svete je snom snáď každého moderného človeka s chuťou na nové zážitky a s veľkým odporom k nudnému, stereotypnému životu, teda k niečomu, čo by na pracovnej pozícii v spoločnosti Sygic určite nikdy nenastalo.

Vývojár jednej z najpopulárnejších navigačných aplikácií pre mobilné softvérové platformy zverejnil takú pracovnú ponuku, akú by odmietol asi len málokto z nás. O čo teda ide? Prácu na cestách, konkrétne o natáčanie 360-stupňových záberov počas tripu okolo sveta. "Úspešný kandidát dostane príležitosť rok cestovať po svete a sprostredkovávať atmosféru tých najznámejších miest pomocou 360° videí. Tvoje zážitky sa stanú súčasťou virtuálnej reality, ktorá bude inšpirovať ľudí na celom svete pri plánovaní ich dovoleniek prostredníctvom aplikácie Sygic Travel."

Plánovač výletov Sygic Travel

Chceš cestovať a používať moderné technológie? Slovenský tvorca populárnej aplikácie ponúka prácu snov
Zdroj: travel.sygic.com

Sygic Travel predstavuje jeden z ďalších projektov slovenskej spoločnosti, ktorá rovnako stojí za rovnomennou aplikáciou Sygic. Tentokrát sa ale zameriavajú na akýsi virtuálny plánovač výletov, teda nástroj poskytujúci užitočné cestovateľské tipy. A keďže bude súčasťou hlavnej pracovnej náplne cestovanie vrátane návštevy iných krajín, medzi požiadavkami nechýba ani anglický jazyk. Uchádzač by sa tiež mal trošku vyznať do hi-tech zariadení, nakoľko pár z nich dostane do rúk, a nejakú tu skúsenosť vraj má mať aj s natáčaním videí. K prihláške je do 30. júna nevyhnutné pripojiť niekoľkominútové video ľubovolnej lokácie a výstižnú videovizitku. Trúfaš si?

Domov
Zdieľať
Diskusia