Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2016, 11:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Thor: Ragnarok s Hulkom, Lokim, oscarovými hercami a vtipným režisérom. O čom ale film bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tretí Thor ohlásil nových hercov a postavy.

Marvel len včera oznámil kompletné herecké obsadenie pre Thor: Ragnarok a treba uznať, že ich kastingové oddelenie je na úplne inej úrovni. Ich filmy sa dostali do bodu, kedy nebude nereálne dostať do nich aj takého DiCapria. Prvou potvrdenou je dvojnásobná držiteľka Oscara, Cate Blanchett (Blue JasmineCinderella) čoby mysteriózna a silná záporáčka Hela. Ešte lepšou správou je účasť Jeffa Goldbluma (Jurassic Park, Independence Day: Resurgencečoby Grandmastera. Tessa Thompson (CreedSelma) sa stane Valkyriou, o čom sa šuškalo už dosť dlho a v neposlednom rade tu máme Karla Urbana (Star TrekThe Lord of the Rings: Return of the King) čoby Skurga. Samozrejme, potvrdený je aj Mark Ruffalo v role Brucea Bannera/Hulka  a v neposlednom rade Tom Hiddleston ako Loki. Thor: Ragnarok zamieri do kín 3. novembra 2017.  Režíruje Taika Waititi (Hunt For The Wilderpeople, What We do in the Shadows, Boy).

Urbanova postava zvaná Skurge alebo Executioner je bájny bojovník a hrdina Asgardu, ktorý sa neskôr pre lásku obrátil na stranu zla a bojoval aj s Thorom. Goldblumov Grandmaster je tajomná a veľmi zaujímavá osobnosť. Je jedným z najstarších bytostí v Marvel Universe, v MCU podobný napríklad Collectorovi. Jeho galaxia je zničená a jeho druh takmer vyhynutý. Grandmaster využíva nezvyčajné formy zábavy. Rád sa hrá so skutočnými ľuďmi a superhrdinami. Vo svojej komiksovej histórii už narobil slušnú neplechu, poslal napríklad aj takých Avengerov bojovať s hrdinami druhej svetovej. Sme veľmi zvedaví, čo si pre neho Waititi a spol. vymyslia v treťom Thorovi. Hela vládne ako zemi, kde žijú duše, ktoré si nezaslúžili odpočívať vo Valhalle, tak i ľadovému svetu, kde prebývajú tí, ktorí žili a umreli nie príliš čestným spôsobom. 

Prvý concept art

Thor: Ragnarok s Hulkom, Lokim, oscarovými hercami a vtipným režisérom. O čom ale film bude?
Zdroj: Marvel Studios/Disney

O čom by ale tretí Thor mal byť? Existujú viaceré teórie a táto je jednou z nich. Po tom, čo Mjolnir (Thoro kladivo) zničila mocná čarodejnica Hela (v komiksoch je to Lokiho dcéra, bohyňa smrti, ktorú pravdepodobne stvárni Cate Blanchett - Truth, Carol, Cinderella) bol Thor vyhnaný z Asgardu. Neskončil však na Midgarde (Zem) ale na gladiátorskej planéte Sakaar. Thor vediac, že sa musí prebojovať cez všetkých súperov, aby sa dostal preč z tejto planéty a aby zastavil Helu a Lokiho zrazu stojí pred súperom, ktorého by tam nikdy nečakal. Ako už asi tušíte, bude to práve Hulk. Ten akosi prišiel na to, ako sa vyhnúť tomu, aby sa premenil naspäť do svojej ľudskej podoby, ako sme mohli vidieť na konci Avengers: Age of Ultron. A keďže Hulk je prakticky nezničiteľný, prežil cestu na Sakaar (nech už sa tam dostal akokoľvek). Jeho Bruce Banner "ja" je už pravdepodobne zmiešané s Hulkom a tak Thora v gladiátorskej aréne spozná a spomenie si, v akom vzťahu boli. Ak si pamätáte na staršie vyhlásenie Marka Ruffala, hovoril o tom, ako sa osobnosti Hulka a Bannera akosi zmiešajú, takže by to dávalo zmysel. Týmto sa začína ich spoločný útek zo Sakaaru. 

Bohyňa smrti Hela

Thor: Ragnarok s Hulkom, Lokim, oscarovými hercami a vtipným režisérom. O čom ale film bude?
Zdroj: Marvel Comics

Úžasné herecké obsadenie tretieho Thora

Thor: Ragnarok s Hulkom, Lokim, oscarovými hercami a vtipným režisérom. O čom ale film bude?

A takto to vyzerá s hercami v 3. fáze MCU.

Thor: Ragnarok s Hulkom, Lokim, oscarovými hercami a vtipným režisérom. O čom ale film bude?
Domov
Zdieľať
Diskusia