Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2016, 13:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tímovka nových mutantov X-Force je už vo vývoji a tretí Wolverine nám možno predstaví náhradu za Hugha Jackmana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Bryan Singer a server s názvom Fandango sa postarali o poriadne zaujímavú porciu noviniek z budúcnosti filmového sveta X-Men.

Vďaka divácky nesmierne úspešnému Deadpoolovi, ktorý sa stal navyše najzárobkovejšou R-kovou snímkou v histórii kinematografie, sme sa dozvedeli, že v očakávanom pokračovaní uvidíme aj mutanta menom Cable. Ak ste venovali pozornosť nášmu staršiemu článku, týkajúcemu sa jednej odnože X-Men, tak už určite veľmi dobre viete, že vyššie spomínaný chlapík nie je iba vlastníkom niekoľkých zaujímavých schopností, ale zároveň aj šéfom tzv. X-Force. Mohlo by to teda znamenať, že sa na tomto dlho chystanom projekte už pomaličky pracuje? Všetko nasvedčuje tomu, že áno.

Režisér Bryan Singer (X-Men, X-Men 2, Days of Future Past, Apocalypse), ktorý sa nejakým spôsobom podieľal na takmer všetkých doterajších X-Men filmoch, na nedávnej tlačovke totiž prezradil, že Simon Kinberg momentálne pracuje na prvom nástrele scenára. Avšak, Singer hneď nato všetkých fanúšikov ubezpečil, že nielen výroba X-Force, ale aj práca na ďalšom plánovanom spin-offe, a to konkrétne New Mutants, nebude zbytočne uponáhľaná a ponesie sa v duchu čo najväčšej svedomitosti:

Musí sa to urobiť správne. Vždy, keď sa takéto postavy objavia v spoločnom projekte, tak sa z toho síce môže vykľuť kasový trhák, no zároveň aj obrovská sprostosť. K týmto záležitostiam by sa malo podľa môjho názoru pristupovať s veľkou starostlivosťou. Ak niektorá z postáv do filmu nepatrí, tak sa jednoducho nepoužije. Nemám rád, keď niekto spojí dokopy hromadu hrdinov a potom dúfa, že to bude fungovať.

Tímovka nových mutantov X-Force je už vo vývoji a tretí Wolverine nám možno predstaví náhradu za Hugha Jackmana
Zdroj: redcarpetrefs.com

Dúfajme teda, že sa vyššie spomínané slová nakoniec aj naplnia. Stále je tu však ešte jeden ohromne obľúbený mutant, ktorého nespomenúť by bolo doslova hriechom. Skutočnosť, že Wolverine 3 bude pre herca Hugha Jackmana s veľkou pravdepodobnosťou posledným vystúpením v koži Logana, je už nejakú tú dobu všeobecne známa. A práve v súvislosti s touto treťou sólovkou sa objavila informácia, že by v nej mohol režisér James Mangold predstaviť náhradu, ktorá by po Hughovi prevzala pomyselnú štafetu z adamantia. Server Fandango taktiež uvádza, že by malo ísť o Wolverinov ženský klon Lauru Kinney, a teda X-23.

X-23 diponuje, podobne ako Wolverine, regeneračnou schopnosťou a nadľudskou silou, zmyslami, rýchlosťou, obratnosťou či reflexmi. No na rozdiel od Logana má drápy z adamantia aj na nohách. Ženský klon bol síce vytvorený ako dokonalý stroj na zabíjanie, kvôli sérii tragédií sa ale X-23 pridala k X-Men, navštevovala Xavierovu školu a neskôr sa stala dokonca členkou X-Force. Štúdio 20th Century Fox sa ohľadom obsadenia tejto ženskej hrdinky oficiálne nevyjadrilo, takže nevieme posúdiť, nakoľko sú tvrdenia pravdivé. Ak sa však niečo zmení, dáme vám určite vedieť. V každom prípade nám zanechajte v komentároch vaše dojmy. Ako by sa vám pozdávala ženská verzia Wolverina? A v prípade jej potvrdenia by ste ju chceli vidieť už v tretej Loganovej sólovke, alebo až v X-Force?

Domov
Zdieľať
Diskusia