Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2016, 13:28
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Šimon Šicko z Pixel Federation: Hry sú moja najväčšia láska (Rozhovor)

TECH
Uložiť Uložené

V jeho firme pracuje 180 ľudí a ich najnovšia hra pre virtuálnu realitu zožala úspech aj v USA.

Je talentovaný a hoci vyštudoval architektúru, pracuje úplne v inej oblasti. Hovoríme o Slovákovi Šimonovi Šickovi, zakladateľovi herného štúdia Pixel Fedaration, ktoré momentálne zamestnáva 180 ľudí. Šimon prijal pozvanie do relácie Park, kde ho vyspovedali moderátori Ondro a Zitron, ktorým prezradil, že hry sú jednoducho jeho najväčšia láska. Mimochodom, hru Pixel Park, ktorú si mohol vidieť v relácii a môžeš si ju zahrať v Zóne, taktiež naprogramovalo jeho herné štúdio Pixel Federation. Naposledy sa taktiež venovali napríklad aj hre pre virtuálnu realitu, s ktorou uspeli aj v USA. Všetko podstatné sa dozvieš v nasledujúcom rozhovore. 

Nezabudni sledovať reláciu Park plnú zaujímavých tém a hostí. Nový diel si môžeš pozrieť každú sobotu o 10:40 na Jednotke a predĺženú, hodinovú verziu vždy v pondelok o 14:00 na Dvojke. Všetky podstatné informácie a rovnako aj súťaže o vecné ceny môžeš checkovať na oficiálnej Facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia