Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2016, 18:50
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Víkend plný módy a tenisiek v Bratislave očami českého Queensu

MÓDA VIDEO
Uložiť Uložené

Ako videl stretnutie módy a urban kultúry okolo podujatia FASHION DEALã jeden z najväčších predajcov tenisiek v našich končinách?

O stretnutí milovníkov urban kultúry a najmä väčšiny domácich sneakerheads pod názvom FASHION DEALã sme toho už napísali celkom dosť, no keďže medzi hosťami nesmel chýbať ani český Queens, možno ťa bude zaujímať aj pohľad tohto legendárneho predajcu. Queens k nám totiž už od roku 2003 priniesol stovky exkluzívnych releasov populárnych brandov a na spomínaný event si tak pripravil stánok plný sneakers a oblečenia od rôznych streetwearových značiek. V ich bratislavskom video reporte sa tak dozvieš dokonca aj zopár informácií o priebehu akcie z úst samotného organizátora FD, Yakshu alebo majiteľky Queensu, Sime, ktorú možno stretneš aj na pražskom pokračovaní Dealu 20. a 21. mája.

Domov
Zdieľať
Diskusia