Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2016, 11:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oficiálne: Ben Affleck zrežíruje sólovku Batman!

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Warner Bros. dnes oficiálne potvrdilo, že Ben Affleck zrežíruje prvý samostatný film s Batmanom.

Že to teda trvalo! Warner Bros. konečne potvrdilo, že sólového Batmana zrežíruje Ben Affleck. Zatiaľ nie je známe, kedy sa tak stane, no nedávno štúdio oznámilo dátumy pre dva komiksové projekty. Jeden je naplánovaný na 5. októbra 2018, zatiaľ čo ten druhý na 1. november 2019. Nebudeme špekulovať nad tým, ktorý dátum patrí dvojke Man of Steel a ktorý prvej časti Batmana, no jedno je isté. Najneskôr do troch rokov uvidíme Batmana režírovaného Benom Affleckom. Podľa všetkého Ben spísal spolu s Geoffom Johnsom (V DC Comics zastupuje pozíciu CCO - Chief Creative Officer) aj prvý nástrel scenára. Do jesene by teda malo byť všetko pripravené a v zime či na jar by sa mohlo začať s natáčaním. Veľa bude závisieť aj od samotného Batfflecka, ktorý má množstvo iných povinností. Dokončil snímku The Accountant a už dlho sa pripravuje na réžiu odkladaného Live By Night, kde si zahrá so Scottom Eastwoodom a Zoe Saldanou. Nielenže hrá, zároveň režíruje a napísal aj scenár. Premiéra je naplánovaná na 20. októbra 2017, takže by malo ísť o generálku pred Batmanom. 

Oficiálne: Ben Affleck zrežíruje sólovku Batman!

Okrem toho všetkého prezradil CEO Warneru, Kevin Tsujihara, aj to, že sa momentálne pracuje na minimálne 10 filmoch pre DCEU, ktoré by mali vyjsť v najbližíšch 5 rokoch. Poďme sa teda spoločne pozrieť na plánovaný prehľad premiér. 

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

Suicide Squad – 5. august 2016 (režíruje David Ayer)
Wonder Woman – 2. jún 2017 (režíruje Patty Jankins)
The Flash – 23. marec 2018 (režíruje Seth Grahame-Smith - režijný debut)

Neznámy DCEU film - 5. október 2018
Aquaman – 27. júl 2018 (režíruje James Wan)
Shazam – 5. apríl 2019

Neznámy DCEU film - 1. november 2019
Cyborg – 3. apríl 2020
Green Lantern Corps – 19. jún 2020 

Justice League Part One/Part Two – 12. november 2017/ 5. Apríl 2019 (obe časti režíruje Zack Snyder)


To máme dokopy 11 filmov, ktoré sa aktuálne pripravujú pre DCEU do konca roka 2020.
Dva oznámené projekty budú s najväčšou pravdepodobnosťou Man of Steel 2 a Batman, pričom sa v prípade úspechu určite dočkáme aj pokračovania Suicide Squad. Dnes sa nad DCEU ako takým zamýšľať nejdeme, od toho bude pripravovaný článok o celom univerze - Čriepky zo sveta DC. Ste radi, že sa Batmanovho filmu zhostil práve Affleck? Ben už ukázal, že režírovať dokáže (Argo, The Town), rovnako ako písať scenáre (Gone Baby Gone, Good Will Hunting). Je taktiež schopný herec, čo potvrdil aj v BvS. Nakoniec, na jeho výkone veľmi čo kritizovať nebolo. Zo scenára a postavy síce nevyťažil maximum, bolo to však obdivuhodné a kritici, ako i fanúšikovia, boli spokojní.

Odporúčané
Najočakávanejšie komiksové a sci-fi filmy 2024: Joker s Lady Gagou, akčnejšie pokračovanie Duny aj Deadpool 3 s Wolverinom Najočakávanejšie komiksové a sci-fi filmy 2024: Joker s Lady Gagou, akčnejšie pokračovanie Duny aj Deadpool 3 s Wolverinom 11. decembra 2023, 16:30

PS: Všetky tieto správy pochádzajú z práve prebiehajúceho Cinema Conu, ktorý stále neskončil, a tak sa môžeme tešiť na ďalšie skvelé novinky. Stačí, ak budete dnes sledovať facebook Filmkultu.

Domov
Zdieľať
Diskusia