Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2016, 23:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V pokračovaní Sicaria sa vrátia Benicio Del Toro, Emily Blunt aj Josh Brolin. O čom bude zápletka?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sicario 2 už má hotový prvý nástrel scenára. Kedy sa filmu asi dočkáme?

O tom, že Sicario sme v redakcii ohodnotili všetci veľmi pozitívne, už vám nemusíme básniť. Už od ohlásenia jeho pokračovania sme teda boli zvedaví, o čom bude, či sa vrátia hlavné postavy, či ho zrežíruje Denis Villeneuve, rovnako ako jednotku a kedy ho vlastne uvidíme, keďže talentovaný Kanaďan má dosť práce s druhým Blade Runnerom, ktorý sa začne natáčať už v júli. 

Nedávno sa na internete konečne objavili prvé správy, čo nás teší, stalo sa tak dosť rýchlo po premiére jednotky. Dosť rýchlo vzhľadom na obsah danej správy. Scenárista Taylor Sheridan už štúdiu totiž poslal prvý nástrel scenára, ktorý sa im páči a ktorý sa má sústreďovať a viac rozvíjať postavu Benicia Del Tora, zabijaka menom Alejandro. Do konca roka bude teda všetko pripravené na natáčanie, avšak vtedy bude mať Denis Villeneuve ešte veľa práce s post-produkciou Blade Runnera (momentálne dokončuje svoju sci-fi drámu Story of Your Life). Všetci v štúdiu, ako i na svete, by boli radi, keby si Villeneuve našiel čas a je možné, že si na neho štúdio dokonca počká. Ako to vnímate vy? Boli by ste radšej, keby si pokračovanie uvideli o niečo skôr, za to s iným režisérom? Ak by sa čakalo na Kanaďana, Sicario 2 by sme uvideli najskôr koncom roka 2018, respektíve až v roku 2019 (štúdio by pravdepodobne chcelo zapasovať do Oscarovej sezóny). 

Domov
Zdieľať
Diskusia