Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2016, 11:10
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Mark Wahlberg čelí ropnej katastrofe v traileri pre Deepwater Horizon

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dráma na tému skutočnej udalosti zamieri na plátna kín už túto jeseň.

V apríli roku 2010 svetom otriasla správa o jednej z najväčších ľudských katastrof, a to výbuch na ropnej plošine Deepwater Horizon. Držala si rekord za nahlbší vrt na svete, avšak pri ďalšom vŕtaní ňou zachvátila explózia a dva dni na to sa celá potopila. Okrem jedenástich nezvestných ľudí prebehla evakuácia, ale každý jeden človek si prežil peklo. Štúdio Lionsgate sa rozhodlo o tejto udalosti odohrávajúcej sa v Mexickom zálive nakrútiť film a do hlavnej úlohy obsadilo Marka Wahlberga (Ted). Popri ňom sa objaví Kurt Russell (Furious 7), John Malkovich (RED), Kate Hudson (Almost Famous), Gina Rodriguez (seriál Jane the Virgin) a Dylan O’Brien (The Maze Runner).

Pôjde teda o príbeh o skutočnej udalosti, kde sa pracovník Mike Williams (Wahlberg) ukázal byť hrdinom. Na režisérsku stoličku zasadol Peter Berg (Lone Survivor) a o scénár inšpirovaný článkom z New York Times sa postaral Matthew Sand a Matthew Michael Carnahan (The Kingdom). Snímku uvidíme v kinách až 29. septembra, ale môžete sa pokochať jej prvým teaser trailerom.

Mark Wahlberg čelí ropnej katastrofe v traileri pre Deepwater Horizon
Domov
Zdieľať
Diskusia