Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2016, 14:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zo študentov sa v deštruktívnom traileri stávajú X-Men, mutanti, ktorí sa musia vzoprieť bohu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

X-Men budú tentoraz čeliť najdesivejšej hrozbe ich doterajšej histórie, Apocalypse sa chystá zničiť svet.

Nový trailer dorazil o niečo skôr, než sme si mysleli. X-Men: Apocalypse má do premiéry dva mesiace, a tak reklamná kampaň už pomaličky musí začínať naberať na obrátkach. Dôkazom toho je aj deštruktívnejší druhý trailer, ktorý nás síce konečne presvedčil o tom, že na tých X-Men sa do kina oplatí ísť aj tentokrát, stále akosi nedokáže doručiť ten pocit istoty ohľadom výslednej kvality, respektíve ukázať nejakú dychberúcu scénu či vyvolať emócie, čo je veľká škoda. Zároveň je to bez Wolverina a s množstvom nových, mladých postáv a hercov akoby celkom iné univerzum, možno o niečo menej atraktívne. V redakcii pevne veríme, že na premiére budeme len čumieť na plátna. Zároveň dúfame, že scenár bude tentoraz naozaj vyšperkovaný, pretože odôvodniť snahu Magneta a ďalších „3 jazdcov Apokalypsy“ zničiť svet a zabiť miliardy ľudí nebude jednoduché. Motivácie ani jedného z nich, obzvlášť Magneta, ktorý má už v Poľsku v dobe, kedy sa dej filmu odohráva, rodinu, nie sú nikomu známe.

Dnešné zábery sa postarali o pár príjemných prekvapení a ďalej načrtli priebeh udalostí, ako i očakávanú Quicksilverovu scénu, ktorá má byť opäť veľkolepá (pravdepodobne dôjde k výbuchu v X-Mansion plnom študentov). Niečo viac sme sa zároveň dozvedeli aj o Apocalypsovi ako o postave samotnej. Zdá sa ale, že všetky veľké tromfy si Fox a režisér Bryan Singer nechávajú do premiéry. Budeme radi, ak to tak ostane, lebo do toho kina určite pôjdeme. Snáď budeme aj milo prekvapení. 

O Apocalypse sa vie, že pôjde o najambicióznejší projekt Foxu, minimálne, čo sa komiksových filmov týka. Uvidíme skutočne megalomanskú deštrukciu, nespočetné množstvo efektov, zdá sa, že aj pár významných úmrtí a taktiež pár nových postáv. Celkovo uvidíme Apocalypsa (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Wolverina (Hugh Jackman by mal zaobstarať aspoň malé cameo a potvrdiť tak, že sa objaví v každej X-Men snímke, takže sa dá asi aj očakávať, že ho uvidíme v Deadpoolovi), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult), Quicksilvera (Evan Peters - očakávať môžeme podobne brilantnú scénu ako v DoFP) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tvárí sa predstaví Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexi Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vráti sa aj Havok (Lucas Till). Premiéra nás čaká 19. mája. Režíruje Bryan Singer podľa scenára, na ktorom spoločne so Simonom Kinbergom spolupracoval aj s Michaelom Doughertym a Danom Harrisom. Viac informácií tu a tu. Do vlákna zaoberajúceho sa filmom sa dostanete kliknutím sem, o deji sa zase viac dozviete tu.

Zo študentov sa v deštruktívnom traileri stávajú X-Men, mutanti, ktorí sa musia vzoprieť bohu
Zo študentov sa v deštruktívnom traileri stávajú X-Men, mutanti, ktorí sa musia vzoprieť bohu
Zo študentov sa v deštruktívnom traileri stávajú X-Men, mutanti, ktorí sa musia vzoprieť bohu
Domov
Zdieľať
Diskusia