Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 12:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nechutný a brutálny, R-kový animák od Setha Rogena nám ukáže, že jedlo cíti bolesť

FILMY A SERIÁLY SETH ROGEN
Uložiť Uložené

Očakávaný animák od Setha Rogena dorazil s prvým, veľmi prekvapivým trailerom.

Ak Sacha Baron Cohen povie o animáku, že je to úplne choré, asi to aj úlpne choré bude. Sausage party je R-ko, avšak len o chlp. Ratingová agentúra MPAA sa totiž prikláňala k NC-17 (podobný problém malo Grimsby, hádajte, kvôli akým scénam). Isté je, že to bude brutálne, nechutné, vulgárne a dočkáme sa mnohých nevhodných vtipov. Pár ľudí už videlo nedokončenú verziu na festivale SXSF a podľa ohlasov sme v traileri vlastne ešte nič extrémne nevideli. Dej hovorí o rôznych druhov jedál v supermarkete, ktoré si myslia, že tým, že si ich ľudia vyberú, sa im splnia všetky ich sny. Až v kuchyni si uvedomujú, čo sa s nimi vlastne stane. Boj o holý život môže začať. 

Hlasy nahrajú postavičkám herci ako Edward Norton, Kristen Wiig, Jonah Hill, Salma Hayek, James Franco, Seth Rogen či Paul Rudd. Režírujú Greg Tiernan (seriálové epizódy Thomas and his Friends) a Conrad Vernon (Shrek 2, Monštrá vs Votrelci, Madagaskar 3). Premiéra Sausage Party je stanovená na 12. august. Opravte ma, ak sa mýlim, no nejde náhodou o prvú, R-kovú animovanú komédiu?

Domov
Zdieľať
Diskusia