Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2016, 14:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mysteriózne pokračovanie Cloverfieldu dostáva skvelé hodnotenia a kiná sú plné nadšencov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tajomné, duchovné pokračovanie Cloverfieldu z producentskej dielne J. J. Abramsa si v recenziách vedie skvelo. Zájdete do kina?

Zaujímavá reklamná kampaň zdobila cestu 10 Cloverfield Lane k premiére, a že to bola očakávaná premiéra. Atmosférické trailery a teasery napovedali, že to nebude tradičný kino zážitok. Prvotné recenzie sľubujú mrazivý zážitok a vskutku silné prepojenie s pôvodným Cloverfieldom, zároveň sa však hovorí aj o tom, že by sa tomuto thrilleru darilo aj bez náväznosti na svojho väčšieho brata. My si Ulicu Cloverfield 10, ako je snímka distribuovaná na Slovensku a Česku vďaka CinemArtu, užijeme už 7. apríla. 

Herecky sa na filme podieľali John Goodman, Mary Elizabeth Winstead a John Gallagher Jr. Dej hovorí o mladej žene, ktorá sa prebudí v niečom, čo sa podobá na atómový kryt. Neznámy muž tvrdí, že ju zachránil pred istou smrťou, no nemôže z krytu odísť, lebo tam vonku číha niečo strašné. Scenár napísali Josh Campbell a Matthew Stuecken, zatiaľ čo o réžiu sa postaral Dan Trachtenberg (kraťas Portal: No Escape). Produkčne snímku zastrešilo Abramsovo Bad Robot Production, pričom sa Abrams podieľal na celkovej idei a filme ako takom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia