Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2016, 13:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

10 songov: Čo práve počúva Bekim

HUDBA
Uložiť Uložené

Pozrime sa na zopár skladieb, ktoré momentálne nechýbajú v playliste najznámejšieho ZŤP medzi rapermi a rapera medzi ZŤP.

Bekima už bližšie predstavovať hádam nie je potrebné. Je to jednoducho chalan so vždy najčistejšími bielymi teniskami, jeho chuť do života je aj napriek hendikepu závideniahodná a aby toho nebolo málo, ešte má na konte aj hudobný album, ktorého kvalitu musí závidieť aj nejeden dlhoročný slovenský reper. Dnes by sme chceli oprášiť našu staršiu rubriku, v ktorej sa interpretov pýtame na ich 10 aktuálne najobľúbenejších skladieb, ktoré im pravidelne hrajú doma, v aute alebo v prehrávači. Okrem toho, že sa tak aspoň trochu priblížime vkusu interpreta, dostávame aj zopár inšpiratívnych tipov, ktoré by mohli prípadne obohatiť aj náš playlist. Poďme sa teda spoločne pozrieť, na akých peckách fičí Bekim. Ešte pripomeniem, že pri všetkých songoch sa objaví aj jeho komentár, ktorý by mal byť krátkym odôvodnením. A teraz už naozaj.   

10 songov: Čo práve počúva Bekim

Yelawolf - Tennessee love

Táto pesnička mi hrala v aute vždy, keď som mal rande s mojou frajčou. Takže som si ju mega obľúbil a odvtedy si ju idem! Ľúbi sa mi, že aj taký týpek, ako je Yelawolf, dokáže dať na papier city.

Cassie - Numb ft. Rick Ross

Beat + jej hlas + to jak vyzerá = stoporenie údu. Keď sledujem jej instagram, tak mám chuť jej napísať, či by ma nechcela pokočíkovať, ale už nemôžem, mám ženu!

Drake - Energy

Drake je jedným z mojich obľúbencov. Je ťažko vybrať jednu pesničku, ktorú si idem najviac, ale momentálne asi toto! No a samozrejme mu závidím dievča menom Rihanna.

 

Little Simz - Dead body

Toto dievča mi poslal moj je*nutý kamoš Šule. No a odvtedy mi to hrá. Flow má skoro ako ja, a to cením.

Keď nám to hraje v Šuleho Fieste, tak ide vybiť všetky šiby.

Barbara Poláková - Nafrnená

No šak si to vypočuj! Extrémne si to idem a baví ma to. Ten text ma zabíja. Proste NAFRNENÁ!

Gladiátor - Bonboniera

No veď daj si refrén a uvidíš prečo.

Rihanna - Pour It Up

Odpadávam z nej! Ona má pohľad volajúci do postele. Samozrejme, má aj hlas dobrý! No a ten klip... pfúúú.., úplne si tam viem predstaviť Zverinu vedľa nej.

Vinny Chase - 5 star hotel ft. Kid Art

Jednoduchý klip, chytľavý refrén a výsledok znie super! Dokola nám to hrá, keď sme ubytovaní v lacných hosteloch a v kútiku duše dúfame, že aj my raz budeme driemať v 5 hviezdach.

MGK - Breaking News 

Chlapcovi ide tak papuľa, že konec! Mrzí ma, že som sa nedostal na jeho koncert v Prahe. Vie to dosť vyhajpovať. A hlavne postavu má ako ja, to je najviac.

Yelawolf - Box Chevy V 

Počúvam ho už od roku 2011, keď vydal album Radioactive a odvtedy si ho púšťam dosť často. Vtedy bola moja obľúbena pesnička s Kid Rockom – Lets Roll . No a jeho nový album Love Story si idem úplne celý. A toto je jedna z tých naj.

Spoločne s Bekimom vám ďakujeme za pozornosť a veríme, že ste si v jeho výbere našli aspoň jedného favorita. Už čoskoro sa môžete tešiť na ďalšie pokračovanie tohto seriálu, opäť so zaujímavým hosťom. Dovidenia! 

Domov
Zdieľať
Diskusia